Latest News

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Λιζ Χάρλεϊ: Εξομολογείται πώς ένιωθε στις σκηνές σεξ της ταινίας με σκηνοθέτη τον γιο της (ΒΙΝΤΕΟ -ΕΙΚΟΝΕΣ)

 Η ηθοποιός Λιζ Χάρλεϊ παραδέχεται ότι ένιωθε «ασφαλή» στις σκηνές σεξ που σκηνοθέτησε ο γιος της... Damin.

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι δεν την πείραξε να γυρίσει σκηνές σεξ για την τελευταία της ταινία όπου ο 21χρονος γιος της, Damian την σκηνοθετούσε.



Η ηθοποιός, 58 ετών, πρωταγωνιστεί στην ταινία «Strictly Confidential» και το τρέιλερ περιλαμβάνει μερικές «πικάντικες» σκηνές μεταξύ αυτής και της ηθοποιού Pear Chiravara.

«Το ότι τον είχα εκεί σήμαινε ότι ένιωθα ασφάλεια και φροντίδα», εξήγησε κατά τη διάρκεια μιας κοινής συνέντευξης μαζί του για το «Access Hollywood», προσθέτοντας: «Είναι κάπως απελευθερωτικό να δουλεύεις με την οικογένειά σου».

Elizabeth_Hurley_son_a331e.jpeg

Ο Damian έχει επίσης βρεθεί πίσω από την κάμερα για πολλές από τις φωτογραφίσεις μπικίνι της μητέρας του.

Όπως αναφέρει το pagesix.com, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναγνώρισε ότι κάποιοι βρίσκουν την κατάσταση... περίεργη.

«Ο κόσμος το βρίσκει πραγματικά περίεργο», είπε ο σεναριογράφος/σκηνοθέτης, ενώ εξήγησε περαιτέρω ότι η βιομηχανία του θεάματος «ήταν ένα θεμελιώδες κομμάτι ολόκληρης της ζωής μου, οπότε για εμάς δεν είναι κάτι τέτοιο, είναι μέρος της δουλειάς».

Η Λιζ Χάρλεϊ συμφώνησε με τον γιο της, «είμαι χαλαρή μπροστά του. Με προσέχει. Είναι χαλαρωτικό να ξέρεις ότι υπάρχει κάποιος πίσω από την κάμερα που σε προσέχει».

damian__6a146.jpeg

Η ταινία, την οποία ο Damian έγραψε επίσης, επικεντρώνεται σε μια ομάδα φίλων και συγγενών που επιστρέφουν σε ένα νησί ένα χρόνο μετά τον θάνατο ενός αγαπημένου τους προσώπου (Lauren McQueen) από αυτοκτονία. Όμως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και η αιτία θανάτου της McQueen μπορεί να ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Ο Damian ξετρελάθηκε για τη συνεργασία με τη μητέρα του στο Instagram τον Δεκέμβριο του 2022.

Πατέρας του Damian και πρώην σύντροφος της Λιζ Χάρλεϊ ήταν ο αείμνηστος επιχειρηματίας Steve Bing, ο οποιος αυτοκτόνησε το 2020 σε ηλικία 55 ετών κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.