Latest News

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Βανδή - Μπισμπίκης: Οι δύσκολες στιγμές της σχέσης τους

 Μετά την περιπέτεια της υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη, η Δέσποινα Βανδή είναι στο πλευρό του και πλέον εξακολουθούν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον, με τη σχέση τους... να δυναμώνει.


Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης , που βρισκόταν στο σπίτι της Δέσποινας Βανδή στη Βούλα, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και πόνο στο στήθος και στο στομάχι. Η εφίδρωση που ακολούθησε ανησύχησε την τραγουδίστρια, η οποία, τον μετέφερε με το αυτοκίνητό της σε γνωστό θεραπευτήριο στο Μαρούσι, όπου οι γιατροί διέγνωσαν οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ήταν εκείνη που επέμενε να πάνε στο νοσοκομείο, παρόλο που ο ηθοποιός είχε υποτιμήσει τις ενοχλήσεις που ένιωθε.

Διαπιστώθηκε ότι τελικά υπέστη δύο εμφράγματα και χρειάστηκαν δύο επεμβάσεις για την τοποθέτηση στεντ. Ο  ηθοποιός μέσα από το νοσοκομείο ανήρτησε στα social media μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, στην οποία κρατά αγκαλιά την Δέσποινα Βανδή, με τη φράση: «Σε αγαπώ».

Το Σάββατο 9 Μαρτίου, έπειτα από μία εβδομάδα νοσηλείας, ο Βασίλης Μπισμπίκης πήρε εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική και επέστρεψε στο σπίτι του μαζί με τη κ. Βανδή, με τη σχέση τους πιο ισχυρή από ποτέ και έχοντας τη συμπαράσταση των φίλων τους που τους στηρίζουν και τους αγαπούν.