Latest News

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Φονική ενέδρα πεθερού στον γαμπρό του στη Νίκαια: - «Μαμά ένα κακός σκότωσε τον μπαμπά» είπε ο μικρός γιος του θύματος που είδε τα πάντα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 

Ένα ακόμα άγριο έγκλημα συγκλονίζει το πανελλήνιο. Ένας 64χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 39χρονο γαμπρό του με δίκαννο στη Νίκαια. Στη συνέχεια, ο δράστης έβαλε τέλος στη... ζωή του.

Η οικογενειακή τραγωδία άρχισε να ξετυλίγεται στις 08:32, όταν μία γυναίκα τηλεφώνησε στην Αστυνομία, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμη αν σχετίζεται με κάποιον τρόπο με τους δύο άντρες.

Η γυναίκα κλαίγοντας έκανε έκκληση για βοήθεια, καθώς περιέγραφε το αποτρόπαιο έγκλημα που είχε λάβει χώρο στην οδό Κυζίκου, στην Νίκαια. Ένας 64χρονος  είχε πυροβολήσει θανάσιμα τον 39χρονο γαμπρό του.


Οι εικόνες που εξελίχθηκαν φέρουν ανατριχίλα, όταν στο σημείο έσπευσαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρα, επί της οδού Κυζίκου, κείτονταν τα νεκρά σώματα του 64χρονου δράστη και του 39χρονου θύματος. Οι στιγμές σπαρακτικές….και τα γιατί ακόμα αναπάντητα. Ο πεθερός του θύματος είχε αφήσει δύο παιδιά ορφανά από πατέρα, σε ένα «έγκλημα» που όπως δείχνουν οι πρώτες πληροφορίες ήταν προμελετημένο.


Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει καρέ καρέ τη στιγμή της δολοφονίας στη Νίκαια και τα όσα τραγικά διαδραματίστηκαν. «Είδα έναν που φοράει σκούφο να κρατάει μια καραμπίνα και να ακούω κι έναν δεύτερο πυροβολισμό. Μετά τον δεύτερο πυροβολισμό τα ουρλιαχτά σταμάτησαν. Τα ουρλιαχτά ήταν του θύματος. Ακούω τη γυναίκα του θύματος από το μπαλκόνι να φωνάζει: “Στέλιο μπες, μπες μέσα” και “βοήθεια”». Και συνεχίζει: «Βλέπω τον δολοφόνο να φεύγει λίγο προς τα πάνω να επιστρέφει ξανά πίσω, να κοιτάει προς το σπίτι του θύματος και να ακούω κι έναν τρίτο πυροβολισμό. Μετά από αυτό τον χάνω.

Προφανώς ήταν ο πυροβολισμός που αυτοκτόνησε κι έπεσε. Όσον ήμουν μαζί, η σύζυγος του θύματος στους αστυνομικούς περιέγραφε τα γεγονότα και το χειρότερο που είπε είναι ότι το θύμα έβγαλε το αυτοκίνητο για να πάει το παιδί του στο νήπιο, το παιδάκι ήταν στο μπαλκόνι, είδε τη σκηνή και φώναζε “μαμά – μαμά ένας κακός σκότωσε τον μπαμπάς μας”».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 64χρονος δράστης είχε χωρίσει με τη γυναίκα του, θεωρώντας πως εκείνη είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι του γαμπρού και της κόρης του στη Νίκαια. Έτσι, κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη αποφασισμένος να εκτελέσει τον γαμπρό του, για να τον εκδικηθεί, νομίζοντας πως το ζευγάρι «κρύβει» τη γυναίκα του από εκείνον.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο δράστης πίστευε πως το ζευγάρι ευθυνόταν για το διαζύγιό του.


Το ιστορικό του συμβάντος

Κανείς δεν περίμενε ότι το πρωί της Παρασκευής στην Νίκαια, θα βάφονταν ο δρόμος με κόκκινο από το αίμα ενός άτυχου πατέρα.

Όλα ξεκίνησαν με το 64χρονό να κατεβαίνει αποφασισμένος από τη Θεσσαλονίκη για να «τελειώσει» τον γαμπρό του με μία καραμπίνα…. ήθελε να τον σκότωσε εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου.

Και έτσι έγινε, αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι ο αυτόχειρας και δράστης μίλησε στην αρχή με τον άτυχο 39χρόνο και μετά εν ψυχρώ το σημάδεψέ και χωρίς έλεος τον εκτέλεσε….

Ο άτυχος άντρας είχε κατέβει για να πάρει το αυτοκίνητο του

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα του 39χρονου παρακολουθούσε από το μπαλκόνι την τραγωδία και φώναζε στον σύζυγό του να φύγει από το σημείο….γειτόνισσες μαρτυρούν τα λόγια την άτυχης γυναικάς: «Βοήθεια, μην το σκοτώσεις»...