Latest News

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Σάλος με το «καυτό» φιλί της Κιμ Καρντάσιαν με την Έμμα Ρόμπερτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Η διάσημη τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν(Kim Kardashian) συμμετέχει στη 12η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «American Horror Story» των Ράιαν Μέρφι (Ryan Murphy) και Μπραντ Φάλτσακ... (Brad Fulchuk).

Το ζητούμενο είναι ότι η διάσημη τηλεπερσόνα «αφήνει» το δικό της μοναδικό και άκρως σέξι αποτύπωμα της, όπου και να δηλώνει…ΠΑΡΟΥΣΑ

Έτσι συμβαίνει και στο preview του «American Horror Story», με τίτλο «Delicate», στο οποίο η Κιμ προκαλεί με το άκρως καυτό φιλί της με την πρωταγωνίστρια Έμμα Ρόμπερτς

«Θα σου δώσω τη ζωή των ονείρων σου», λέει η Siobhan Corbyn, χαρακτήρας της Kardashian στην Anna Victoria Alcott, τον χαρακτήρα της Roberts. «Τι θα έδινες γι’ αυτό;», ρωτάει. «Τα πάντα», απαντά η Roberts.

ADVERTISEMENT

Η Kardashian την φιλά- και στη συνέχεια την χαστουκίζει, πριν το κλιπ κοπεί….

Δείτε το βίντεο: 

Mπορεί η τηλεπερσόνα μέχρι στιγμής να ακούει μόνο αυστηρές κριτικές για την ερμηνεία της στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν πτοήθηκε και επέστρεψε για το δεύτερο μέρος.

Το «American Horror Story» είναι μια δραματική τρόμου σειρά ανθολογίας που δημιουργήθηκε και παράγεται από τον Ryan Murphy. Η σειρά είναι η μακροβιότερη ωριαία σειρά στην ιστορία του FX, καθώς έχει ανανεωθεί για 13η σεζόν.

Σάλος με την 10χρονη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν στο TikTok και τη γυμνή φωτογραφία

Σάλο είχε προκαλέσει η ανάρτηση της κόρης της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουεστ στο Tik Tok.

H 10χρονη Νορθ ανέβασε μια ζωγραφιά στην οποία απεικονιζόταν γυμνή η σύζυγός του πατέρας της, Κάνιε Γουεστ, Μπιάνκα Σενσόρι που στην ουσία πρόκειται για το εξώφυλλό του νέου άλμπουμ του Κάνιε Γουεστ με τίτλο Vultures 1.

«Αφήστε το παιδί να είναι αθώο» ήταν ένα από τα σχόλια για την ανάρτησή αυτή. Η ανάρτηση, πάντως, έχει διαγραφεί ωστόσο η 10χρονη έγραψε ότι «είμαι ευγνώμων για το VULTURES 1 γιατί είναι απίστευτα καλό. Είμαι ευγνώμων επίσης για τους μαύρους γύπες γιατί αν δεν υπήρχαν δεν θα είχε κυκλοφορήσει το άλμπουμ αυτό.  Τέλος είμαι ευγνώμων για το τραγούδι Carnival».