Latest News

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Θύμα bullying μέσω σόσιαλ η Ιωάννα Τούνη - Σάλος με τα σχόλια από τους «haters»- «Τζάμπα έδωσε τόσα χρήματα», πριν ήταν καλύτερη η μύτη της»

 Σάλο έχει προκαλέσει στα σόσιαλ η Ιωάννα Τούνη από τότε που έκανε διορθωτική πλαστική επέμβαση στη μύτη της, και δημοσίευσε εικόνες από... το αποτέλεσμα.

Η Influencer δεν σταματά να αναφέρει και να τονίζει ότι η μύτη της είναι ακόμη πρησμένη και για να καταλάβει κάποιος το τελικό αποτέλεσμα θα περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος.

Η instagrammer έκανε αναρτήσεις με την αλλαγή στο πρόσωπό της, αλλά πολλοί από τους ακολούθους της, της σχολιάζουν ότι «τζάμπα έδωσε τόσα χρήματα», αφού «πριν ήταν καλύτερη η μύτη της»…να σημειώσουμε ότι η επέμβαση στοίχισε 9.000 ευρώ.

Μέσω TikTok η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα χιουμοριστικό κλιπ, τρολάροντας τον εαυτό της. Κάτω από το βίντεο της σχολίασαν, μεταξύ άλλων: «Η μύτη ήταν καλύτερη πριν», «Κρίμα τόσα χρήματα».

ADVERTISEMENT

Δείτε περισσότερα σχόλια

Η ίδια είπε μέσω Instagram story, ότι αυτό δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα και ότι για να πάρει το τελικό της σχήμα και πως θα ξεπρήζεται περίπου για έναν χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη έγραψε στην ανάρτησή της: «Αυτό που βλέπεις ΔΕΝ είναι το τελικό αποτέλεσμα. Για τους επόμενους μήνες θα ξεπρήζεται! Θέλει περίπου έναν χρόνο για να φτάσει στην τελική της μορφή».

Ιωάννα Τούνη – Instagram Story

Ιωάννα Τούνη: Το υπέρογκο ποσό που έδωσε για την πλαστική στη μύτη

Η Ιωάννα Τούνη είναι από τις influencers που δεν κρύβει τίποτα από τους followers τους… Αληθινή και με δεκάδες αναρτήσεις καθημερινά, μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της και τα όσα κάνει ως μητέρα, σύντροφος, επιχειρηματίας.

«Ίσως θυμάστε ότι πριν από 9 χρόνια είχα κάνει επέμβαση στη μύτη μου. Ωστόσο λέω εδώ και χρόνια ότι θέλω να την κάνω ξανά γιατί δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα. Ωστόσο, επειδή γενικά νιώθω άνετα με τον εαυτό μου, όλο το αναβάλλω. Αλλά τώρα είπα θα το κάνω. Έκανα ραντεβού και ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχουν θέματα και αναπνευστικά και οπτικά και συμμετρικά κλπ», είχε αναφέρει η Ιωάννα Τούνη.

Εδώ και λίγες ημέρες, έχει παραδεχτεί την πλαστική στη μύτη δείχνοντας φωτογραφίες και βίντεο…

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:19

 

Ιωάννα Τούνη – Πόσα χρήματα έδωσε για την πλαστική

«Όταν έχεις δώσει 9.000 ευρώ για διορθωτική επέμβαση στη μύτη και τώρα θέλεις να κάνεις και στήθος» έγραψε πάνω σε βίντεο το βράδυ της Τρίτης.  «Χωρίς δεκάρα πώς θα παντρευτούμε Μανωλιό μου;», πρόσθεσε θέλοντας να κάνει πλάκα.

Όπως έγινε αντιληπτό, τα 9.000 ευρώ για την πλαστική είναι ένα υπέρογκο ποσό που σίγουρα όμως δεν θα λείψει στην Ιωάννα. Η influencer βγάζει χιλιάδες ευρώ με την επιχείρησή της και τις συνεργασίες της, οπότε δεν έχει λόγο να το σκεφτεί.