Latest News

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

OnlyFans, σεξ και πολλά εκατομμύρια - Πώς μία 27χρονη κατάφερε να βγάζει εξαψήφια ποσά τον μήνα

Η πιο προκλητική γυναίκα μοιάζει να έχει τα πάντα, και δηλώνει πρώην βοηθός οδοντιάτρου...

Ένα από τα πιο γνωστά kinky παιχνίδια μέσα στο Only Fans, είναι η οικονομική κυριαρχία, όπου άτομα πληρώνουν την αφέντρα για να της αγοράζουν πράγματα ή απλά να υπάρχει στην ζωή τους.

Καριέρα dominatrix, κάνει και μία 27χρονη από την Αυστραλία, η οποία όταν έχασε τη δουλειά της κατά τη διάρκεια της πανδημίας ανακάλυψε έναν νέο τρόπο για να κάνει το μηνιαίο εισόδημά της είναι εξαψήφιος αριθμός.

ADVERTISEMENT

Η Σάρνα Μπέκμαν εργαζόταν ως βοηθός οδοντιάτρου για έξι χρόνια όταν ο COVID «χτύπησε», με αποτέλεσμα να μειωθούν οι ώρες εργασίας της. Είχε δει ανθρώπους να κάνουν μόντελινγκ σε μια συνδρομητική υπηρεσία ενηλίκων, οπότε αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε αυτόν τον τομέα, για να κερδίσει κάποια επιπλέον χρήματα.

Τι είναι η οικονομική κυριαρχία – Τι κάνει μια οικονομική αφέντρα

Η Σάρνα Μπέκμαν ξεκινά με τον ορισμό της εργασίας της: Οικονομική κυριαρχία σημαίνει να εξουσιάζεις τους ανθρώπους οικονομικά.

Οι άνθρωποι με τους οποίους συνδέομαι, θα μου στείλουν χρήματα, μέσω μιας εφαρμογής, είτε χωρίς κανένα λόγο, είτε σε αντάλλαγμα για κάποια προσοχή, είτε για ένα συγκεκριμένο αίτημα. Συχνά γίνεται online, αλλά μερικές φορές και αυτοπροσώπως.

Οι άνθρωποι στους οποίους «κυριαρχεί» είναι κυρίως άνδρες, αλλά μερικές φορές υπάρχουν γυναίκες και μη δυαδικά άτομα. Συχνά είναι άνθρωποι σε θέσεις εξουσίας – ένας διευθύνων σύμβουλος, ένα αφεντικό ή ένας οικογενειάρχης – και θέλουν να υποταχθούν με τη μορφή χρημάτων.

«Δεν έπαιρνα το OnlyFans τόσο στα σοβαρά. Στη συνέχεια, όμως, έχασα τη δουλειά μου, επειδή δεν ήθελα να εμβολιαστώ, έτσι κατέληξα να το δω πιο σοβαρά και τότε άρχισα να ανεβαίνω», είπε η Σάρνα στο news.com.au.

Η 27χρονη βρήκε μια ασυνήθιστη ενασχόληση στον ιστότοπο για ενήλικες. Στους λογαριασμούς της μπαίνουν εξαψήφια ποσά κάθε μήνα – και είναι σε καλό δρόμο για να κερδίσει συνολικά 1,5 εκατομμύριο δολάρια το 2024 εξευτελίζοντας άντρες.

«Ήταν αρκετά απλό αρχικά, αλλά στη συνέχεια άρχισα να λαμβάνω όλα αυτά τα αιτήματα για τα οποία μου πρόσφεραν πολλά χρήματα», είπε χαρακτηριστικά.

«Αν και ήταν περίεργο, είπα “θα το κάνω”. Μου ζητούσαν αυτά τα περίεργα πράγματα και πώς ακριβώς ήθελαν να γίνουν».

Μια συνηθισμένη συνεδρία που έρχεται στο μυαλό της Σάρνα είναι όταν μιλούσε σε έναν άνδρα που φορούσε γυναικείες γόβες και κρατούσε και μια τσάντα.

«Μου έλεγε να τον αποκαλέσω με όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς, να του πω ότι είναι ηλίθιος», ανέφερε.

Η Σάρνα ισχυρίζεται ότι κερδίζει πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια τον χρόνο – και το μεγαλύτερο ποσό που έχει κερδίσει ποτέ είναι 220.000 δολάρια σε έναν μήνα.

Είπε ότι τους τελευταίους έξι μήνες έχει κερδίσει εξαψήφια ποσά και είναι σε καλό δρόμο για να κερδίσει 1,5 εκατομμύριο δολάρια το 2024. Επίσης, αποκάλυψε ότι δεν προέρχεται από εύπορη οικογένεια και θέλει να συντηρεί τον εαυτό της και τη μητέρα της, η οποία ζει σε κρατικές κατοικίες.