Latest News

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Σοκ στον Πειραιά: Αστυνομικός συνελήφθη για συμμετοχή σε κύκλωμα μαστροπείας – Για 30 ευρώ μετέφερε τις γυναίκες σε ξενοδοχείο


 
Σοκ στην  Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά προκάλεσε η σύλληψη ενός αστυνομικού, για συμμετοχή σε κύκλωμα σωματεμπορίας και γενετήσιας εκμετάλλευσης γυναικών...

Ο αστυνομικός, που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά, παραδέχθηκε -μετά τη σύλληψή του- πως είχε μεταφέρει γυναίκες σε ξενοδοχείο στη Μεταμόρφωση έναντι αμοιβής 20 και 30 ευρώ ανά μεταφορά.


Όπως είπε,  αναγκάστηκε να το κάνει καθώς αντιμετωπίζει εδώ και καιρό οικονομικά προβλήματα, προσθέτοντας πως για τις «υπηρεσίες» μεταφορέα που προσέφερε έπαιρνε από την κάθε κοπέλα 30 ευρώ.

Καλά ενημερωμένες πηγές, , σημείωσαν πως η γυναίκα του αστυνομικού είναι από τη Ρωσία και διαθέτει εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων leasing, κάτι που του έδωσε τη δυνατότητα να αλλάζει συνεχώς οχήματα προκειμένου να μην γίνεται αντιληπτός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, σε περιοχή της Αττικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, αστυνομικός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο ανωτέρω αστυνομικός συμμετείχε σε οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας και γενετήσιας εκμετάλλευσης γυναικών.

Ακολούθησε ανάλυση και αξιολόγηση πληροφοριακών δεδομένων και με χρήση ειδικών ανακριτικών τεχνικών πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χθες, Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και ακινητοποιήθηκε, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν σε οικίες, -4- οχήματα, γραφείο επιχείρησης ενοικιάσεων αυτοκινήτων, καθώς και στην κατοχή του συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -2- κινητά τηλέφωνα,
  • το χρηματικό ποσό των -3.035- ευρώ,
  • -12- φυσίγγια διαμετρήματος 5,56 mm,
  • -7- φορητοί ασύρματοι πομποδέκτες και
  • σιδερογροθιά

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».