Latest News

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στη Νίκαια: Ξεσπά η κόρη του δράστη - «Από το 2008 απειλούσε ότι θα σκοτώσει»



Νέα συγκλονιστική μαρτυρία για το στυγερό έγκλημα στη Νίκαια. «Μας απειλούσε, είχε έπαρση και αισθανόταν ότι δεν τον συμπαθούσε κανένας. Ήταν βίαιος, έτοιμος να μας αρπάξει όλους», αποκαλύπτει η σύζυγος του θύματος και κόρη... του δράστη.

Σοκάρει η μαρτυρία της συζύγου του θύματος και κόρης του δράστη, μητέρας δύο παιδιών, για τον 64χρονο που σκότωσε τον γαμπρό του έξω από το γκαράζ του σπιτιού του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του, στη Νίκαια.

«Ποιος θα φέρει πίσω τον άνδρα μου;»

«Θεώρησα ότι από τη στιγμή που απειλούμαι εγώ, ο σύζυγός μου και το παιδάκι μας (τότε είχαμε ένα), εννοείται ότι δεν θα παίρναμε τον νόμο στα χέρια μας, γιατί υποτίθεται ότι είμαστε σε πολιτισμένο κράτος. Οπότε, απευθυνθήκαμε σε αστυνομικό τμήμα και μας είπαν ότι πρέπει να γίνει καταγγελία στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης, γιατί εκεί μένει.

Μία μέρα πριν, μας έλεγε ότι αν δε γυρίσει σπίτι η μάνα μου, στο σπίτι μας θα χυθεί αίμα. Με ημερομηνία 16 Ιουλίου 2020, σε σπίτι που υπήρχε μωρό 10 μηνών. Δεν υπήρχε σεβασμός.

ADVERTISEMENT

Αναφέραμε στις αρχές ότι έλεγε πως είχε το Άγιο Πνεύμα και πρέπει να τον ακούμε, ότι έγραφε ποίηση και άλλα. Ήταν ένας άνθρωπος αλλοπρόσαλλος», επεσήμανε, μιλώντας σήμερα (04/03).

«Μας απειλούσε, είχε έπαρση και αισθανόταν ότι δεν τον συμπαθούσε κανένας. Ήταν βίαιος, έτοιμος να μας αρπάξει όλους, είχε μανία καταδίωξης. Νόμιζε ότι όλοι προσπαθούσαν να τον χωρίσουν με το παιδί. Μία Δευτέρα, με παίρνουν περιχαρείς από την κλινική και μου είπαν ότι του έδωσαν εξιτήριο», αποκάλυψε εν συνεχεία.

«Τι άλλο να έκανα; Να έπαιρνα μπράβους για εμένα και τον σύζυγό μου; Να έπαιρνα τον νόμο στα χέρια μου;»
«Αν θεωρείτε ότι το κράτος με προστάτευσε και ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν καλά, τότε να πούμε “ΟΚ” και να το κλείσουμε. Σκοτώθηκε ο άντρας μου, δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών μου», συμπλήρωσε η κόρη του του δράστη και σύζυγος του θύματος, κάνοντας έκκληση για μαρτυρίες που αποδεικνύουν την κακοποιητική συμπεριφορά του δράστη.


 Σοκάρουν όσα έγραφε ο δράστης για την κόρη του

Εν ψυχρώ δολοφονία και παράλληλα ένα προμελετημένο έγκλημα φαίνεται να τελέστηκε το πρωί της Παρασκευής (1/3) στην Νίκαια, όπου ένας 39χρονος έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς του 64χρονου πεθερού του, ο οποίος έπειτα αυτοκτόνησε.

Μαρτυρίες θέλουν τον δράστη να κυκλοφορούσε στην περιοχή περίπου μία εβδομάδα πριν τη δολοφονία, καθώς είχαν δει το αυτοκίνητό του να κυκλοφορεί στη γειτονιά.

Σύμφωνα με όσα είπε η σύζυγος του δράστη ο 64χρονος συνήθιζε να φτιάχνει φωτογραφίες της νύφης του και των αδερφών του μέσω photoshop. Υπενθυμίζεται πως είχε αναφερθεί ότι κακοποιούσε τη γυναίκα του ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του.

 Οι αστυνομικοί εικάζουν πως για όσο διάστημα ο 64χρονος ήταν στην Αθήνα, κοιμόταν στο όχημα.

«Εάν του έκανες κάτι, δεν θα το άφηνε… στη φύλαγε»

Η πρώην γυναίκα του 64χρονου μίλησε περιγράφοντας το προφίλ του. Η ίδια λέει πως ανέκαθεν ήταν κακοποιητικός, χειριστικός και εκδικητικός.

«Δηλαδή εάν του έκανες κάτι, δε θα το άφηνε, θα το φυλούσε για την κατάλληλη στιγμή» λέει χαρακτηριστικά. Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια και την κόρη της, ο 64χρονος τις κακοποιούσε και φερόταν απέναντί τους με υποτιμητικό τρόπο.

Πριν από 4 χρόνια, η πρώην σύζυγός του βρήκε τη δύναμη να τον χωρίσει να έρθει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη και να βάλει ένα τέλος στον εφιάλτη που ζούσε. Τότε ξεκίνησε ένα νέο μαρτύριο. Ο δράστης που θεωρούσε υπαίτιους για το διαζύγιο τον γαμπρό και την κόρη του άρχισε να τους απειλεί ότι θα υπάρξει αιματοκύλισμα μέσα στην οικογένεια.


«Δε τα έβαλε ποτέ με τον εαυτό του, ότι φύγαμε εξαιτίας του και εγώ και το παιδί μου από το σπίτι, τα έβαλε με όλους τους άλλους και πιο πολύ με τα παιδιά μου και τον γαμπρό μου, ότι με πείσανε να φύγω με το ζόρι από το σπίτι» αναφέρει η πρώην σύζυγος του δράστη.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας στη Νίκαια:

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ νωρίς το πρωί της Παρασκευής (1/3) στη Νίκαια, όπου σημειώθηκε νέα οικογενειακή τραγωδία, με δύο θύματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας 64χρονος άντρας πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του και ύστερα αυτοκτόνησε.

Η Αλεξάνδρα Τσουκιά, κόρη δράστη και σύζυγος του θύματος, ανέφερε: 

«Το μόνο που θέλω να αναφέρω είναι πως στον άνθρωπο αυτό που δολοφόνησε τον σύζυγό μου σήμερα και μας κατέστρεψε, μας απειλούσε και του είχαμε κάνει καταγγελία στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης. Τον είχαν πάει στο ψυχιατρικό κέντρο και ενώ είχαμε δώσει καταθέσεις για το πόσο κακοποιητικός, μας πήραν τηλέφωνο από το ψυχιατρείο και μας είπαν πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα και θα πήρε εξιτήριο. Αυτός ο άνθρωπος που κατέστρεψε την οικογένειά μας δεν έχει κάποιοί πρόβλημα; Εγώ από ποιον να ζητήσω ευθύνες που κυκλοφορούσε ελεύθερος; Το είχαμε πει και στην αστυνομία. Δεν ξέρω ποιος επέτρεψε να βγει αυτός ο άνθρωπος. Είναι ο μόνος λόγος που βγήκα. Από ποιον να ζητήσω ευθύνες; Εμένα με χτύπησαν τα σκάγια. Αν ήταν ο γιος μου μαζί τι θα γινόταν; Επειδή κάποιος υπέγραψε πως αυτός ο άνθρωπος είναι καλά; Και με πήραν και τηλέφωνο. Ο σύζυγός μου ήταν 39 ετών και πολύν καλός άνθρωπος» ανέφερε ούσα συγκλονισμένη από αυτό που συνέβη στην οικογένειά της.


Τραγωδία στη Νίκαια: Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη φονική ενέδρα του πεθερού στον γαμπρό του

Η οικογενειακή τραγωδία άρχισε να ξετυλίγεται στις 08:32, όταν μία γυναίκα τηλεφώνησε στην Αστυνομία, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμη αν σχετίζεται με κάποιον τρόπο με τους δύο άντρες.

Νίκαια: Ξεσπά η κόρη του δράστη

Η γυναίκα κλαίγοντας έκανε έκκληση για βοήθεια, καθώς περιέγραφε το αποτρόπαιο έγκλημα που είχε λάβει χώρο στην οδό Κυζίκου, στην Νίκαια. Ένας 64χρονος  είχε πυροβολήσει θανάσιμα τον 39χρονο γαμπρό του.


Οι εικόνες που εξελίχθηκαν φέρουν ανατριχίλα, όταν στο σημείο έσπευσαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρα, επί της οδού Κυζίκου, κείτονταν τα νεκρά σώματα του 64χρονου δράστη και του 39χρονου θύματος. Οι στιγμές σπαρακτικές….και τα γιατί ακόμα αναπάντητα. Ο πεθερός του θύματος είχε αφήσει δύο παιδιά ορφανά από πατέρα, σε ένα «έγκλημα» που όπως δείχνουν οι πρώτες πληροφορίες ήταν προμελετημένο.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει καρέ καρέ τη στιγμή της δολοφονίας στη Νίκαια και τα όσα τραγικά διαδραματίστηκαν. «Είδα έναν που φοράει σκούφο να κρατάει μια καραμπίνα και να ακούω κι έναν δεύτερο πυροβολισμό. Μετά τον δεύτερο πυροβολισμό τα ουρλιαχτά σταμάτησαν. Τα ουρλιαχτά ήταν του θύματος. Ακούω τη γυναίκα του θύματος από το μπαλκόνι να φωνάζει: “Στέλιο μπες, μπες μέσα” και “βοήθεια”». Και συνεχίζει: «Βλέπω τον δολοφόνο να φεύγει λίγο προς τα πάνω να επιστρέφει ξανά πίσω, να κοιτάει προς το σπίτι του θύματος και να ακούω κι έναν τρίτο πυροβολισμό. Μετά από αυτό τον χάνω.

Προφανώς ήταν ο πυροβολισμός που αυτοκτόνησε κι έπεσε. Όσον ήμουν μαζί, η σύζυγος του θύματος στους αστυνομικούς περιέγραφε τα γεγονότα και το χειρότερο που είπε είναι ότι το θύμα έβγαλε το αυτοκίνητο για να πάει το παιδί του στο νήπιο, το παιδάκι ήταν στο μπαλκόνι, είδε τη σκηνή και φώναζε “μαμά – μαμά ένας κακός σκότωσε τον μπαμπάς μας”».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 64χρονος δράστης είχε χωρίσει με τη γυναίκα του, θεωρώντας πως εκείνη είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι του γαμπρού και της κόρης του στη Νίκαια. Έτσι, κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη αποφασισμένος να εκτελέσει τον γαμπρό του, για να τον εκδικηθεί, νομίζοντας πως το ζευγάρι «κρύβει» τη γυναίκα του από εκείνον.

Νίκαια: Ξεσπά η κόρη του δράστη - «Από το 2008 απειλούσε ότι θα σκοτώσει»

Νίκαια: Ξεσπά η κόρη του δράστη - «Από το 2008 απειλούσε ότι θα σκοτώσει»

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο δράστης πίστευε πως το ζευγάρι ευθυνόταν για το διαζύγιό του.