Latest News

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Πειραιά: Γιατί αναβλήθηκε στο παρά πέντε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

 
Στο παρά πέντε αναβλήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά διότι οι υπηρεσίες δεν γνωρίζουν να απαντήσουν σχετικά με την υπηρεσιακή μελέτη που κατέθεσαν... οι ίδιες!

Μετά από την υποβολή ερωτημάτων που κατέθεσαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης σχετικά με την υπηρεσιακή μελέτη για την ανάπλαση της Πειραϊκής, οι υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά που υπογράφουν την μελέτη και υποτίθεται ότι την συνέταξαν οι ίδιες, ζητούν αναβολή της συνεδρίασης για την «πληρέστερη προετοιμασία των ερωτημάτων», συνεπώς οι συνεδριάσεις για τις 21-02- 2024 μετατίθενται για την ερχόμενη Δευτέρα 26-02-2024.


Σημειώνεται ότι έχει περάσει ενάμισης χρόνος από την σύνταξη της υπηρεσιακής μελέτης από τον Σεπτέμβριο του 2022, η οποία έχει συμπληρωθεί με φυτοτεχνική μελέτη τον Ιούνιο του 2023, έχει συζητηθεί στο ΚΑΣ , με διάφορα ταχυδακτυλουργικά δεν έγινε ποτέ διαβούλευση της δημοτικής αρχής με τους κατοίκους αλλά και πάλι οι υπηρεσίες που φαίνονται ότι καταθέτουν την μελέτη ενώ έχουν άγνοια στην πραγματικότητα την έχει αναλάβει ο Αναπτυξιακός οργανισμός του Δήμου, αισθάνονται ανέτοιμες να απαντήσουν.

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ σε 15 ημέρες αποσφραγίζονται οι προσφορές και ανατίθεται η

μελέτη - κατασκευή σε ανάδοχο ερήμην των δημοτών και της αντιπολίτευσης που ακόμη

περιμένει να ενημερωθεί...