Latest News

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Απίστευτη «έκρηξη»... χαράς στο Δήμο Πειραιά: Μα καλά γιατί χαίρονται για τις επισκέψεις Μητσοτάκη;


Από τον Κύρο Παληκάρη

 Μες στην τρελή χαρά φαίνεται πως είναι στον 7ο όροφο του δημαρχιακού μεγάρου της πλατείας Κοραή επειδή ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης κατέβηκε  τρεις φορές τις τελευταίες μέρες κάτω στο λιμάνι...

του Πειραιά 

Μάλιστα, είναι τέτοια η χαρά στο δημαρχείο που όχι μόνο δεν μπορούν να κρύψουν αλλά φροντίζουν να τη διαρρεύσουν  δεξιά και αδέξια μεταφέροντας απίστευτους υποτιθέμενους  διαλόγους που δεν έχουν καμία ουσία με το έργο της δημοτικής αρχής Πειραιά.

Πρώτα ο πρωθυπουργός βρέθηκε στις αρχές του μήνα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για να παρακολούθησε με τη σύζυγό του την παράσταση «Τρεις Ψηλές Γυναίκες» σε σκηνοθεσία Μπομπ Γουίλσον.

Λίγες ημέρες μετά επισκέφθηκε το Τζάνειο για να προβάλει τη μισή ανακαίνιση σε κτήριο του νοσοκομείο,  όπου ο Δήμος Πειραιά δεν έχει καμία σχέση με τη λειτουργία του και την αναβάθμισή του.

Ακόμη παρευρέθηκε στην τελετή ονοματοδοσίας και ένταξης δυο πυροσβεστικών πλοίων στο Πυροσβεστικό Σώμα στον λιμάνι του Πειραιά.

@Αυτό περιέργως φαίνεται να ήταν το... κερασάκι για να πυροδοτήσει την...έκρηξη χαράς για τις συχνές επισκέψεις του πρωθυπουργού, ανεξαρτήτως εάν δεν αφορούσε κάποιο έργο της Δημοτικής Αρχής Πειραιά. Πραγματικά είναι να απορεί κανείς γιατί στο Δήμο Πειραιά χαίρονται για τις επισκέψεις Μητσοτάκη...