Latest News

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Τροχαίο στη Νίκαια: Η αστυνομία αναζητά πληροφορίες για την παράσυρση πεζού

 Η αστυνομία με ανακοίνωσή της αναζητά πληροφορίες για την παράσυρση πεζού από μοτοσικλέτα στην Πέτρου Ράλλη, στη Νίκαια, που... έγινε την 1η Φεβρουαρίου.

«Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τη μοτοσικλέτα και τους δύο επιβαίνοντες, καθώς και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το σοβαρό τροχαίο ατύχημα, να επικοινωνήσει με το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιώς στα τηλέφωνα 210-4949713-712-715», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό με την παράσυρση του πεζού, στη Νίκαια.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, την Πέμπτη, 1η Φεβρουαρίου, περίπου στις 20:30, στη διασταύρωση των οδών Πέτρου Ράλλη και Ανακρέοντος, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα όπου παρασύρθηκε πεζός από μοτοσικλέτα με άγνωστο αριθμό κυκλοφορίας.

Αποτέλεσμα της παράσυρσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός ηλικιωμένου πεζού, ο οποίος διέσχιζε την Πέτρου Ράλλη με φορά από τα αριστερά προς τα δεξιά σε σχέση με την πορεία της μοτοσικλέτας. Τόσο ο οδηγός όσο και ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας εγκατέλειψαν τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

Να σημειωθεί πως ο ηλικιωμένος που παρασύρθηκε νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Τζάνειο νοσοκομείο.