Latest News

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Φρίκη στο Κερατσίνι: «Πήγε να χαλάσει το κορίτσι, αλλά του ξέφυγε», λέει η μητέρα της 14χρονης


Ανατριχιαστικά είναι τα όσα λέει η μητέρα 14χρονης από το Κερατσίνι που φαίνεται πως κακοποιούνταν σεξουαλικά για χρόνια από τον παππού της.

Ο 78χρονος παππούς φέρεται να βίαζε το κορίτσι από την ηλικία των 9 ετών μέσα στο σπίτι της οικογένειάς της.

«Η κόρη μου το αποκάλυψε στα ξαδέλφια της πριν από ένα χρόνο. Έτσι το μάθαμε. Αυτό γινόταν απ’ όταν το παιδί ήταν 8 - 9 χρονών», είπε αρχικά μητέρα της 14χρονης.


Το κορίτσι ήταν 9 ετών και κράτησε το μυστικό για αρκετά χρόνια. Πριν από έναν χρόνο αποφάσισε να μιλήσει σε κοντινό της πρόσωπο, εκτός οικογενειακού της περιβάλλοντος. Από εκεί το έμαθαν η μητέρα, ο πατέρας και η γιαγιά της.

Η μητέρα της ανήλικης υποψιάστηκε τι συμβαίνει όταν το κορίτσι εμφανιζόταν αρνητικό στο να περάσει τις διακοπές μαζί με τον παππού της στο χωριό. Όμως, υποστηρίζει πως δεν έχει υπάρξει βιασμός.

Η μητέρα της μικρής ανέφερε χαρακτηριοστικά: «Εμείς σαν γονείς δεν ξέραμε τίποτα. Η κόρη μου το αποκάλυψε στα ξαδέλφια της πριν από ένα χρόνο. Έτσι το μάθαμε. Αυτό γινόταν απ’ όταν το παιδί ήταν 8 - 9 χρονών. Έβλεπα πως δεν τον απέφευγε, αλλά συχνά μου έφερνε αντιρρήσεις να πηγαίνει στο σπίτι των παππούδων. Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Αν ήξερε, θα τον σκότωνε. Από ότι είπε το παιδί πήγε να το χαλάσει, αλλά του ξέφυγε. Το χάιδευε με τα χέρια σε συγκεκριμένα σημεία. Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή τώρα».