Latest News

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Survivor 2024: «Βλέπεις κάνα λόκαλ να παραγγείλουμε μεσημεριανό;» - Το twitter δεν ξεχνά και γλεντά την Δαλάκα [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής (7/1/2024) το ριάλιτι επιβίωσης με κάποιους παίκτες να μας έρχονται από το παρελθόν…

Μπορεί οι συμμετέχοντες κατά κύριο λόγω να είναι νέα και φρέσκα πρόσωπα αλλά υπάρχουν και κάποιες συγκεκριμένες παρουσίες, στην ομάδα των Διάσημων συγκεκριμένα, που τις έχουμε δει μέσα σε αυτό το παιχνίδι ουκ ολίγες φορές.

Survivor 2024: Το twitter «σφάζει» την Δαλάκα – Επικά σχόλια

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Κατερίνα Δαλάκα που είναι η 4η φορά που παίρνει μέρος στο project του Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί και φυσικά οι τηλεθεατές δεν το άφησαν ασχολίαστο.

Βροχή έπεσαν στο twitter τα σχόλια για την πρεμιέρα του Survivor αλλά και για τον αέρα της Δαλάκα στον Άγιο Δομίνικο, με κάποιους να τρολάρουν έντονα την περσινή της «κλεψιά».

Τα σχόλια στο Twitter για την πρεμιέρα του Survivor


Survivor 2024: Πόσα χρήματα έχει κερδίσει ήδη η Δαλάκα

Από την παρθενική της συμμετοχή στο Survivor 2, η Κατερίνα Δαλάκα είχε καταφέρει να εξασφαλίσει ένα ικανοποιητικό συμβόλαιο, ως αναγνωρισμένη αθλήτρια του στίβου τότε, με αμοιβή που λεγόταν πως έφτανε τις 3.000 ευρώ την εβδομάδα.

Τότε έφτασε τότε ως τον τελικό, όπου μπορεί να έκοψε πρώτος το νήμα ο Ηλίας Γκότσης, ωστόσο η Κατερίνα φαίνεται πως ήταν η… μεγάλη νικήτρια σε απόλυτους αριθμούς, αφού οι 24 εβδομάδες συμμετοχής της αντιστοιχούν σε περισσότερες από 70.000 ευρώ, ενώ την ίδια χρονιά κέρδισε και το αυτοκίνητο που δίνει κάθε χρόνο ο Ατζούν Ιλιτζαλί μέσα από παιχνίδι γνώσεων. Λίγο αργότερα έκλεισε και μία μεγάλη εμπορική συμφωνία, με την οποία μάλλον ξεπέρασε τις συνολικές απολαβές του πρώτου τη τάξει Survivor της χρονιάς

Το Άλσος Βεΐκου σείστηκε με το όνομά της, κάτι που της εξασφάλισε ένα πολύ πιο ισχυρό συμβόλαιο για τη δεύτερη συμμετοχή της στο Survivor, και συγκεκριμένα στο κύκλο «Ελλάδα-Τουρκία». H αμοιβή της τότε ακουγόταν πως ήταν η υψηλότερη όλων των εποχών, με 12.000 ευρώ ανά εβδομάδα συμμετοχής. Αυτό οδήγησε την πρωταθλήτρια του στίβου στον τελικό με 228.000 ευρώ στην τσέπη. Αν προσθέσει κανείς και το τελικό έπαθλο των 100.000 ευρώ, που κέρδισε εκείνη τη χρονιά, τα ποσά μέχρι στιγμής αγγίζουν τα 500.000 ευρώ.