Latest News

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η «επιτυχία» των διοικήσεων της ΔΗΡΑΠ - Πόσοι (ΔΕΝ) γνωρίζουν τη συχνότητα που εκπέμπει το Κανάλι Ένα;

 
Από τον Κύρο Παληκάρη

Στο ποσό του 1.600.000 ευρώ ανέρχεται και φέτος η ετήσια επιχορήγηση του Δήμου Πειραιά προς τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά (ΔΗΡΑΠ) για τη λειτουργία του δημοτικού ραδιοφώνου...

Κανάλι Ένα.

Το σχετικό αίτημα ήρθε προς ψήφιση στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά ζητώντας την έγκριση του ποσού σε 8 ισόποσες δόσεις για το οικονομικό έτος 2024.

Πάντως δεν είναι λίγοι όσοι προβληματίζονται για συνεχιζόμενη υπέρογκη χρηματοδότηση από τα ταμεία του Δήμου Πειραιά προς το δημοτικό ραδιόφωνο Κανάλι Ένα, το οποίο συνεχίζει να έχει σχεδόν μηδενικά ποσοστά ακροαματικότητας και ελάχιστα διαφημιστικά έσοδα.

Αυτή είναι η επιτυχία των διοικήσεων της ΔΗΡΑΠ

Αυτό που δεν περίμενε κανείς ήταν το τεστ που ο απερχόμενος πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ και νυν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά θέτοντας το απίστευτο ερώτημα προς το Σώμα: Πόσοι συνάδελφοι γνωρίζουν τη συχνότητα που εκπέμπει το Κανάλι Ένα;

Η σιωπή κυριάρχησε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πιθανόν είτε γιατί όλοι έμειναν άφωνοι από το ερώτημα είτε επειδή δεν γνώριζαν την απάντηση στο ερώτημα του μέχρι πρότινος προέδρου της ΔΗΡΑΠ, ο οποίος μάλιστα χαρακτηρίστηκε, όπως και ο προκάτοχό του, ως πετυχημένοι από τον δήμαρχο. Τώρα κατά πόσον μπορεί να θεωρείται επιτυχία η θητεία δύο προέδρων που δεν έχουν καταφέρει μετά από σχεδόν δέκα χρόνια να κάνουν γνωστή τη συχνότητα του Καναλιού Ένα ούτε στους δημοτικούς συμβούλους, τα συμπεράσματα δικά σας.

Όπως μπορεί να κρίνει και το γεγονός ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν εγκρίνει τα τελευταία δέκα χρόνια επιχορηγήσεις πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ χωρίς όχι μόνο να ακούνε το δημοτικό ραδιόφωνο αλλά να μην γνωρίζουν καν σε ποια συχνότητα εκπέμπει το Κανάλι Ένα.

@Μιλάμε αυτά μπορεί να συμβαίνουν μόνο για τους επιτυχημένους στο Δήμο Πειραιά. Για γέλια...