Latest News

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Βριλήσσια: Προθεσμία πήρε ο κομμωτής που είχε βάλει κάμερες ακόμα και στις τουαλέτες

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, ο κομμωτής ηλικίας 49 ετών για τις κρυφές κάμερες στο σπίτι και τις τουαλέτες του μαγαζιού του... στα Βριλήσσια.

Αιχμές για τη στάση της γυναίκας του κομμωτή από τα Βριλλήσια άφησε ο δικηγόρος των θυμάτων του, Αλέξανδρος Δάσκας, μιλώντας στο Mega. «Αυτό που καταγγέλλουν οι κοπέλες είναι η παράδοση των συσκευών καταγραφής σε ένα πρόσωπο. Πρέπει να τον κατονομάσει η σύζυγός του, που είπε πως ήταν φίλος του άντρα της. Η ίδια που ζητάει συγγνώμη από τις κόρες της, να ζητήσει πρώτα συγγνώμη από τις υπαλλήλους του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια άφησε αιχμές, για τον άνθρωπο στον οποίο παρέδιδε στικάκια ο κομμωτής, για το περιεχόμενό τους αλλά και για το αν η σύζυγος του κομμωτή, γνώριζε κάτι. «Η σύζυγός του ξέρει πως παραδίδει μουσική, άκουσε κανένα κομμάτι από τη μουσική του; Τι ακούμε;» διερωτήθηκε αρχικά.

«Οι καταγγέλλουσες δεν έχουν σαφή γνώμη εάν η σύζυγος είχε γνώση ή όχι για τα όσα έκανε ο σύζυγός της. Καταλαβαίνω την αναστάτωσή της, όμως μέχρι ένα σημείο, μέχρι το σημείο ότι δεν είχε γνώση του τι συνέβαινε στο σπίτι της. Κρατάω επιφυλάξεις σύμφωνα με τα όσα μου έχουν μεταφέρει οι υπάλληλοι» συμπλήρωσε.

«Είναι 9 καταγγέλλουσες που έμειναν άνεργες τις γιορτές. Αυτό όμως, είναι το τελευταίο. Το πρώτο είναι πως δούλευαν τόσο καιρό σε χώρο που καταγραφόταν το σώμα τους. Λένε πως ήταν φίλος του και τον ξέρει η γυναίκα, γιατί δεν λέει το όνομά του; Μακάρι τα στικάκια αυτά να έχουν μουσική και έχουν τα σώματα των ανθρώπων. Έλεγε πως κατασκεύαζε τουαλέτες μονός του, χωρίς κάποιον ειδικό», κατέληξε.

Βριλήσσια: «Ξεσκονίζουν» τα ύποπτα στικάκια – Σάλος με τις αποκαλύψεις για τον κομμωτή

Συγκλονισμένοι παραμένουν οι συνεργάτες, η σύζυγος και η θετή κόρη του 49χρονου κομμωτή μετά τις αποκαλύψεις πως είχε τοποθετήσει κάμερες στο κομμωτήριο αλλά και στο σπίτι του. «Φυσιολογικός, ένας καλός άνθρωπος, πρόσχαρος, ευγενικός. Δεν είχαμε καταλάβει κανείς τίποτα», είπε η συνεργάτιδα του 49χρονου.

Με αυτό το πρόσωπο παρουσιαζόταν στους συνεργάτες τους, στις πελάτισσες του κομμωτηρίου αλλά και την ίδια του την οικογένεια, την ίδια στιγμή που ο 49χρονος ιδιοκτήτης κομμωτηρίου είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες τόσο στις τουαλέτες του καταστήματος όσο και στο σπίτι του για να βλέπει γυναίκες να γδύνονται. «Η αλήθεια είναι έχουμε πέσει όλοι από τα σύννεφα», πρόσθεσε.

Η σύζυγος του κομμωτή από τα Βριλήσσια ξέσπασε για πρώτη φορά. Μετά από την καταγγελία των υπαλλήλων του έψαξε η ίδια στο σπίτι τους και βρήκε μικροσκοπικές κάμερες που είχε τοποθετήσει εκείνος κρυφά στο μπάνιο και στο υπνοδωμάτιο των παιδιών της.

«Μία βρέθηκε στον θερμοσίφωνα, το άλλο ήταν στην τηλεόραση (σ.σ κρεβατοκάμαρα παιδιών)». Έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Δέκα χρόνια ήταν παντρεμένη με έναν άνθρωπο που παρακολουθούσε μέσα από κρυφές κάμερες μέχρι και τις κόρες της γυμνές. «Έχει έρθει η μαμά μου να με επισκεφτεί από το εξωτερικό και ο αθεόφοβος είχε ρεπό τη Δευτέρα και έλεγε στη μαμά μου να κάνει μπάνιο και έβλεπε και τη μαμά μου».

Και η φρίκη δεν σταματάει εκεί. Είχαν δει τον 49χρονο να ανταλλάσσει αρκετά συχνά χέρι με χέρι στικάκια με έναν άγνωστο άνδρα. Αυτό γινόταν και έξω από το κομμωτήριο αλλά και κάτω από το σπίτι του. «Μου έλεγε ότι αυτά επειδή παίζει μουσική έκανε κάποια στικάκια τα οποία τα έδινε σε έναν άνθρωπο και μου έλεγε ανταλλάσσουμε μουσική».

Η οικογένειά του παραμένει σε κατάσταση σοκ. Προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να μάθουν πόσο καιρό συνέβαινε αυτό κάτω από τη μύτη τους. «Δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Ζητάω συγγνώμη στις κόρες μου. Μου μαγείρευε, ήταν γλυκός, ήταν στοργικός». «Ήτανε πολύ στοργικός, μάλιστα και τα καλοκαίρια να μας πάει για μπάνιο, να μας φουσκώσει φουσκωτά, ήταν μία πολύ φυσιολογική εικόνα, δεν θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μας», δήλωσε η θετή του κόρη.