Latest News

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Γυναικτονία στη Σαλαμίνα: Ο δολοφόνος πυροβόλησε την 43χρονη από την εξώπορτα - Άφαντος ο σύντροφός της που τον είχε καταγγείλει για κακοποίηση

 


Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα με θύμα μία 43χρονη στη Σαλαμίνα, η οποία δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες στο πατρικό της... το πρωί της Τρίτης.

Η 43χρονη πριν δολοφονηθεί είχε προχωρήσει στις 2 Δεκεμβρίου σε καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση σε βάρος του 71χρονου συντρόφου της.

Το βράδυ της 1ης Δεκέμβρη ο 71χρονος την απείλησε, τη χτύπησε, την έβρισε μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν και στη συνέχεια της πήρε το κινητό τηλέφωνο και το αυτοκίνητό της.

Οι αστυνομικοί έδωσαν παραγγελία για να εξεταστεί από ιατροδικαστή η 43χρονη, ψάχνοντας παράλληλα για τον 71χρονο, τόσο στο σπίτι, όσο και μέρη που σύχναζε.

Την παρότρυναν να πάρει το Panic button, ώστε να το ενεργοποιήσει σε περίπτωση που καταλάβει πως κινδυνεύει, αλλάζοντας παράλληλα σπίτι.

Η 43χρονη μετέβη στο σπίτι της μητέρας της, όπου και έμενε τις τελευταίες ημέρες.

Ωστόσο, ο δράστης περίπου στις 6 τα ξημερώματα μετέβη έξω από το πατρικό της 43χρονης, όπου της έστησε ενέδρα, πυροβολώντας την από το τζάμι που είχε η πόρτα.

Νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία της 43χρονης, που δέχτηκε μία σφαίρα στο στήθος και μία στην κοιλιά είναι ο σύντροφός της, ο οποίος και έχει εξαφανιστεί. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.