Latest News

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Β. Μαρινάκης: Γιατί δεν προσήλθε στον Άρειο Πάγο - Με υπόμνημα οι διευκρινίσεις του

 
Δεν προσήλθε στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού
 Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως ήδη είχε γνωστοποιηθεί από χτες το βράδυ μέσω ιστοσελίδας, που εκφράζει θέσεις της ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο κ. Μαρινάκης είχε κληθεί από την Εισαγγελέα Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, μετά την ανακοίνωση - καταγγελία της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τα γεγονότα στο Πανθεσσαλικό, όπου μεταξύ άλλων έκανε λόγο για «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο.

Αντί του κ. Μαρινάκη, προσήλθε στο γραφείο του ανώτατου Αθλητικού Εισαγγελέα, ο συνήγορός του Βασίλης Δημακόπουλος.

Η Εισαγγελέας Αρείου Πάγου είχε καλέσει τον κ. Μαρινάκη, προκειμένου να ενημερώσει σχετικά την ίδια και τον Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου που ασκεί εποπτεία στο έργο των υπευθύνων για τον αθλητισμό εισαγγελέων, κ. Γεώργιο Οικονόμου.

Με υπόμνημα θα δώσει διευκρινίσεις ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού.

Αυτό γνωστοποίησε στον Ανώτατο Αθλητικό Εισαγγελέα Αντεισαγγελέα ΑΠ Γιώργο Οικονόνου ο συνήγορος του κ. Μαρινάκη, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, να προσέλθει τελικά και ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης.

Σύνφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας μέσω του συνηγόρου κ. Δημακόπουλου, έθεσε σειρά ερωτημάτων στον κ. Μαρινάκη, που αφορούν την έρευνα για τα χειραγωγημένα ματς, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, τη διαιτησία και τις καταγγελίες του περί «εγκληματικής οργάνωσης» στον χώρο του ποδοσφαίρου.