Latest News

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

ΟΚΑΝΑ στα Μανιάτικα: Δυναμική συγκέντρωση των κατοίκων - Νέα υπόσχεση για κλείσιμο της δομής (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Ηχηρό ΟΧΙ στην παράνομη λειτουργία της δομής του ΟΚΑΝΑ, στα Μανιάτικα του Πειραιά είπαν για μια ακόμη φορά οι  κάτοικοι της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας που συμμετείχαν στη δυναμική κινητοποίηση σήμερα  το μεσημέρι επί της Αιτωλικού 62. 



Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλη διαβεβαίωσε ξανά πως η δομή θα αναστείλει οριστικά τη λειτουργία της την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά κάτι ανάλογο είχε πει και τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά  ακόμα δεν έχει λυθεί το θέμα που έχει αναστατώσει τους κατοίκους στα Μανιάτικα.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν όλες οι δημοτικές παρατάξεις, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, κάτοικοι, οικογένειες και επαγγελματίες της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας, έξω από την δομή του ΟΚΑΝΑ επί της Αιτωλικού.



Πάντως οι κάτοικοι δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις έως ότου η συγκεκριμένη δομή σταματήσει την παράνομη λειτουργία της. Επισημαίνουν ότι θεωρούν αναγκαία μια τέτοια δομή στην ευρύτερη Περιφέρεια του Πειραιά, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα ανοίξει και θα λειτουργεί νόμιμα.