Latest News

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Απίστευτη γκάφα Μώραλη με την Ιπποδάμεια Αγορά: «Φέρτε μου μια απόφαση κι εγώ θα παραιτηθώ από δήμαρχος»! (Ιδού δύο αποφάσεις από το reportaznet.gr)


Μια απίστευτη γκάφα φαίνεται πως έκανε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης όταν προσπάθησε να απαντήσει σε κριτική από τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Γαβρίλη σχετικά με την αδράνεια της δημοτικής αρχής για το θέμα της δημιουργίας Ιπποδάμειας Αγοράς... στην πόλη.

Το επίμαχο σημείο του διαλόγου μεταξύ των δύο υποψήφιων δημάρχων κατά τη διάρκεια του debate με τους υποψήφιους Δημάρχους Πειραιά στο Κανάλι Ένα 90,4.. 

« Έχω πάλι διαφωνία με τον δήμαρχο. Δεν χρειάζεται να αντιστρέφουμε την αλήθεια» ανέφερε ο Γιώργος Γαβρίλης και συνέχισε:  «Η Ιπποδάμεια Αγορά συμφωνήθηκε από όλους τους εμπλεκόμενους να αρχίσει η κατασκευή της και την άλλη μέρα που άλλαξε το υπουργικό συμβούλιο με εντολή του Άδωνι Γεωργιάδη απευθύνθηκε σε όλους τους εμπλεκόμενους σταματήστε κάθε ενέργεια για την αγορά. Δεν υπήρχε καμία διαμαρτυρία από την πόλη. Άρα θέλω να ασκήσω ουσιαστικό έλεγχο στην δημοτική αρχή για αδράνεια...» 

Αμέσως μετά πήρε το λόγο ο Γιάννης Μώραλης ο οποίος προσπαθώντας να απαντήσει στον συνυποψήφιο του, υποστήριξε:

«Ο κύριος Γαβρίλης με αποκάλεσε ουσιαστικά ψεύτη, όταν λέει ότι διαστρεβλώνω την πραγματικότητα. Θέλω να καλέσω τον κ. Γαβρίλη να μας φέρει την απόφαση που είπε.  Μια υπογεγραμμένη απόφαση από κάποιον που μας είχε δώσει την Ιπποδάμεια Αγορά έστω μία και εγώ θα παραιτηθώ αύριο το πρωί από δήμαρχος»!

Ιδού, λοιπόν, δύο αποφάσεις  για την παραχώρηση της Ιπποδάμειας Αγοράς που δημοσιεύει το reportaznet.gr, κύριε δήμαρχε 

Η πρώτη απόφαση με ημερομηνία 17-1-2019



Η δεύτερη απόφαση με ημερομηνία 28-12- 2018





@Τώρα δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, είτε ο επί εννέα χρόνια δήμαρχος Πειραιά είχε άγνοια για τις αποφάσεις αυτές σχετικά με την Ιπποδάμεια Αγορά, είτε γνώριζε και δεν έλεγε δημόσια αλήθεια.  Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν δικαιολογείται να λέει πως αν του φέρουν μια υπογεγραμμένη απόφαση, τότε θα παραιτηθεί την επόμενη μέρα από δήμαρχος της πόλης!  Δηλαδή, τώρα τι πρέπει να κάνει;