Latest News

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Γελάνε με τα βραβεία της πλάκας στο Δήμο Πειραιά


Γελάνε με τα ¨βραβεία¨ της πλάκας στο Δήμο Πειραιά. Δύο βδομάδες πριν τις δημοτικές εκλογές  η δημοτική αρχή Μώραλη διαφημίζει ότι σάρωσε τα ΄΄βραβεία΄΄ σε απίθανες κατηγορίες 
σε ΄΄διαγωνισμό΄΄ χωρίς...

καμία αξιοπιστία, αποκρύπτοντας πόσα χρήματα πλήρωσε από τα ταμεία του δήμου σε ιδιώτες για τη συμμετοχή της.



Δείτε το σχόλιο του γραφείου τύπου της δημοτικής κίνησης Πειραιά “ΑλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για Όλους & Όλες” με επικεφαλής τον Γιώργο Γαβρίλη:

“Η Δημοτική Αρχή του Πειραιά, προσπαθώντας να εξωραΐσει τα πεπραγμένα της προβάλλει τη "βράβευσή" της με 12 συνολικά βραβεία σε ένα "διαγωνισμό" ιδιωτικής εταιρείας, με την τελετή βράβευσης να πραγματοποιείται μόλις δύο εβδομάδες πριν τις δημοτικές εκλογές.
Ο Πειραιάς ήταν και παραμένει η πόλη με το δυσκολότερο κυκλοφοριακό πρόβλημα, το λιγότερο πράσινο, τη μεγαλύτερη ρύπανση, τις σχολικές μονάδες με τη μεγαλύτερη παλαιότητα, τις λιγότερες υποδομές πρωτοβάθμιας υγείας, τις λιγότερες αθλητικές εγκαταστάσεις, με τα χαμηλότερα ποσοστά ανακύκλωσης, με μεγάλη παραγωγή πλούτου και τους περισσότερους φτωχούς και ανέργους. Η πόλη με το μεγαλύτερο λιμάνι που όλο και περισσότερο αποξενώνεται από την ίδια την πόλη που το φιλοξενεί και το μόνο που της προσφέρει είναι ρύπανση και κυκλοφοριακή επιβάρυνση.
Επίσης, η Δημοτική Αρχή αποσιώπησε, ότι η συμμετοχή σε αυτό το διαγωνισμό κόστισε περίπου 3.000€ και ότι μια σειρά άλλων Δήμων βραβεύτηκαν κι εκείνοι, ανάλογα με τις συμμετοχές τους. Αξιοσημείωτο είναι ότι “Περιφέρεια της Ελλάδας” αναδείχθηκε η περιφερειακή διοίκηση του αποπεμφθέντος από την ηγεσία του κόμματός του κ. Γ. Πατούλη αποσπώντας 14 βραβεία!
Τα όποια σχόλια περιττεύουν...”