Latest News

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Επεισοδιακή καταδίωξη μηχανής μετά από διάρρηξη στον Κορυδαλλό - Πετούσαν κλοπιμαία στους αστυνομικούς για να ξεφύγουν


Κινηματογραφική ταινία θύμιζαν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν  στον Κορυδαλλό, όταν και συνελήφθησαν δύο άτομα ηλικίας 44 και 41 ετών... αντίστοιχα 
τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι συλληφθέντες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και κατά την καταδίωξη τους από τους αστυνομικούς πετούσαν διάφορα αντικείμενα που είχαν στην κατοχή τους, προερχόμενα από διάρρηξη που είχαν κάνει λίγη ώρα πριν.

Αναλυτικότερα, η ώρα ήταν περίπου 2.25 το πρωί, όταν αστυνομικοί της ομάδας Δίας, εντόπισαν στη συμβολή των οδών Επαμεινώνδα και Ποταμού μια μοτοσικλέτα με δύο επιβαίνοντες. Τους έκριναν ύποπτους και επιχείρησαν να ελέγξουν.

Όμως, μόλις έκαναν σήμα στον οδηγό, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και τότε ξεκίνησε η καταδίωξη, μέχρι την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, όπου και ακινητοποιήθηκαν.

Έγινε έρευνα στη διαδρομή που ακολούθησαν, οπότε και βρέθηκαν ένα συρτάρι ταμειακής μηχανής και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε, λίγη ώρα πριν την καταδίωξή τους, στις 2 τα ξημερώματα, είχαν διαρρήξει φούρνο.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος αναγνώρισε τους δυο συλληφθέντες ως δράστες, καθώς οι κινήσεις και τα χαρακτηριστικά τους είχαν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας.