Latest News

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Νέα «σελίδα» στον ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Τσίπρα – Κασσελάκη στη Βουλή (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 Το πρώτο τους τετ α τετ θα έχουν στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας και ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά τη σαρωτική νίκη του τελευταίου, στις εσωκομματικές εκλογές... του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην πρωθυπουργός και απερχόμενος Πρόεδρος υποδέχεται τον νεοκλεγέντα διάδοχό του για να του παραδώσει τη «σκυτάλη» και τα «κλειδιά» του κόμματος.

Τσίπρας και Κασσελάκης θα έχουν σύντομη συνεργασία για διάφορα θέματα, ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του χθεσινού νικητή των εσωκομματικών εκλογών.

Η συνάντηση πραγματοποιείται στο γραφείο που κατέχει στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας ως πρώην πρωθυπουργός, και όχι στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπου πλέον «κατοικοεδρεύει» ο Σωκράτης Φάμελλος.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από το σπίτι του λίγο μετά τις 11 το πρωί και έφτασε λίγο μετά τις 12 στη Βουλή, μαζί με τον στενό του συνεργάτη, ναύαρχο εν αποστρατεία και βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελο Αποστολάκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναδείχθηκε χθες νικητής στον δεύτερο κύκλο των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος με ποσοστό 56,69%, έναντι 43,31% που έλαβε η Έφη Αχτσιόγλου.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις εκλογές στην παράταξη, ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε τηλεφώνησε τόσο στον Στέφανο Κασσελάκη όσο και στην Έφη Αχτσιόγλου και τους συνεχάρη για τον αγώνα που έδωσαν.