Latest News

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

ΟΚΑΝΑ στα Μανιάτικα: Καλούν άτομα να πάνε στη Δομή, χωρίς να έχει πάρει άδεια λειτουργίας!

 


Απίστευτα πράγματα φαίνεται να συμβαίνουν με το νέο παράρτημα του ΟΚΑΝΑ στα Μανιάτικα... του Πειραιά. 

Αν και η δημοτική αρχή Πειραιά εμφανίζεται να καθησυχάζει εδώ και καιρό τους κατοίκους της περιοχής, ωστόσο «έντονη κινητικότητα» (sic) παρατηρήθηκε -λέει- σήμερα στο κτίριο στη νέα δομή του ΟΚΑΝΑ επί της οδό Αιτωλικού 62 στο 5ο Δημοτικό Διαμέρισμα.

Το θέμα συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης χωρίς κανείς ποιοι ήταν, εργαζόμενοι ή ωφελούμενοι, όσοι βρίσκονταν στο κτίριο του ΟΚΑΝΑ.

Το μυστήριο λύθηκε εν μέρει όταν αποκαλύφθηκε πως λίγη ώρα νωρίτερα η διοίκηση του ΟΚΑΝΑ είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία καλούσε διάφορους «ωφελούμενους» να προσέλθουν λόγω του καύσωνα, σε δομές του Οργανισμού, μεταξύ των οποίων και αυτό στα Μανιάτικα. 

Ωστόσο η νέα δομή του ΟΚΑΝΑ στα Μανιάτικα δεν διαθέτει ακόμα άδεια λειτουργίας αν και, όπως αποκαλύφθηκε, έχει καταθέσει σχετική αίτηση στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Πειραιά. 

Όλα αυτά παρά τις διαβεβαιώσεις της Δημοτικής Αρχής Πειραιά στους κατοίκους ότι δεν πρόκειται να λειτουργήσει η νέα δομή του ΟΚΑΝΑ στα Μανιάτικά και τώρα προαναγγέλλουν απλώς πως θα στείλουν επιστολή στο νέο υπουργό Υγείας....