Latest News

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Survivor All Star: Χαμός ανάμεσα σε Μπόγδανο και Καραγκούνια

 
Χαμός προκλήθηκε στο Survivor All Star ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Μπόγδανο κατά την διάρκεια του δεύτερου αγωνίσματος για την ασυλία... στο Survivor.

Οι δυο τους καβγάδισαν άσχημα, ενώ η κατάσταση ξέφυγε εκτός ορίων με τον Ηλία Μπόγδανο να τον κατηγορεί ότι έβρισε σπίτια και μανάδες, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά, ουρλιάζοντας ότι είναι ψεύτης, καθώς -όπως ισχυρίζεται- ποτέ δεν έχει κάνει τέτοιο.

Η ένταση στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ξεκίνησε από ένα σχόλιο που άκουσε ο Ηλίας από τον Τάκη με αποτέλεσμα να πάει να του ζητήσει τα ρέστα.

«Αν με ξαναβρίσεις, όπως έχεις κάνει τρεις φορές, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Έχεις πλακωθεί με όλους τους παίκτες. Βρίζει σπίτια στον Μπάρτζη και σπίτια και μανάδες σε εμένα. Γαμ…ου μου λέει και κάνει κ…οδάχτυλα. Βρίζει μανάδες, θεούς και δαίμονες. Ε δεν γίνεται να το κάνει συνεχώς» είπε μεταξύ άλλων με τον Τάκη Καραγκούνια να γίνεται έξαλλος.

«Πόσο ψεύτης θα γίνεις ακόμα; Καλά σου έκανε ο Παππάς. Πότε ρε ψεύτη σου έβρισα το σπίτι και την μάνα; Μιλήστε παιδιά! Πότε το έκανα αυτό ρε ψεύτη; Κάνεις εντυπώσεις στην κάμερα παλιοψεύτη; Ψεύτη! Τιποτένιε! Που θα πεις ότι βρίζω σπίτια και μανάδες. Μίλα Ασημακόπουλε έχω βρίσει; Ναι, θα ρωτήσεις τον φίλο σου τον Μπάρτζη τον ψεύτη. Ρε δεν ντρέπεστε λίγο; Απομακρύνετε τον Μπόγδανο που μου την πέφτει. Εγώ είμαι στην ομάδα μου και με βρίζει και λέει ψέματα. Δεν έχω βρίσει μάνα ποτέ γιατί σέβομαι! Αυτός δεν σέβεται τίποτα! Ούτε τον θείο του τον συγχωρεμένο που ήταν φίλος μου. Δεν σέβεται τίποτα. Ψεύτη!»