Latest News

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Σοκάρει καταγγελία γονέων: Δασκάλα πρόβαλε ταινία ερωτικού περιεχομένου σε δεκάχρονα παιδιά

 Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησαν γονείς παιδιών δημοτικού, εναντίον δασκάλας που φέρεται να έβαλε στα παιδιά ερωτική ταινία ομοφυλοφιλικού περιεχομένου...

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία οι γονείς κατηγορούν τη δασκάλα ότι αποφάσισε να προβάλει στα παιδιά τους ταινία ερωτικού περιεχομένου η οποία παρουσιάζει τον έρωτα δυο ανήλικων ομοφυλοφίλων. Η εν λόγω ταινία περιείχε σκηνές με ερωτικές περιπτύξεις 12χρονων αγοριών σε τουαλέτες.

Οι γονείς διαμαρτυρήθηκαν για την «αντιπαιδαγωγική μορφή» της ταινίας, καθώς και την «υποβολιμαία προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά». Επίσης, σημείωσαν στην εφημερίδα Δημοκρατία ότι η προβολή της ταινίας έγινε χωρίς την παραμικρή διεπιστημονική προσέγγιση ή την προηγούμενη πληροφόρησή τους «για τέτοιου είδους ευαίσθητα, καίρια και ακανθώδη ζητήματα».

Οι καταγγέλλοντες ζήτησαν μέσω του δικηγόρου τους με εξώδικη όχληση διαμαρτυρία προς τον διευθυντή του σχολείου, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και το υπουργείο, να γνωστοποιήσει κατά πόσο η ταινία αυτή «καθίσταται εκπαιδευτικώς εγκεκριμένη και παιδαγωγικώς συμβατή εκ του υπουργείου Παιδείας». Ζήτησαν επίσης να ελεγχθεί πειθαρχικά η πρωτοβουλία της δασκάλας για την προβολή τέτοιου είδους ταινίας.