Latest News

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Σοφία Χατζηπαντελή: «Μπορεί όλα να είναι ψεύτικα πάνω μου αλλά ο χαρακτήρας μου είναι αυθεντικός» (BINTEO)

 Για την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών μίλησε η Σοφία Χατζηπαντελή, απαντώντας -μεταξύ άλλων- στα αρνητικά σχόλια που δέχεται... κατά καιρούς.

Αφού εξέφρασε τον ενθουσιασμό της που η DailyMail, ασχολήθηκε με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, κλήθηκε να σχολιάσει τη στάση της Ραμόνας Βλαντή απέναντί της, η οποία πρόσφατα είπε για το μοντέλο ότι είναι «μέσα στις πλαστικές».

«Ξέρεις κάτι; Εγώ είμαι υπέρ των κοριτσιών. Πάντα μιλάω καλά για όλους. Πιστεύω στο κάρμα πάρα πολύ. Όλα μπορούν να είναι ψεύτικα πάνω μου αλλά ο εαυτός μου είναι πάντα αυθεντικός! Δεν υπάρχει τίποτα ψεύτικο σε εμένα» τόνισε.

Τι δήλωσε η Ραμόνα Βλαντή

«Είναι ένα κάρακτερ που πουλάει τη διαφορετικότητα με τα φρύδια, που δεν είναι και κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί και δεν ξέρω αν είναι και δικά της. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι αλλά δεν έχει προδιαγραφές μοντέλου. Τα μοντέλα πρέπει να είναι φυσικά, γιατί είναι πρότυπα ομορφιάς. Δεν μπορεί να κρίνει, εφόσον είναι γεμάτη πλαστικές» είχε δηλώσει λίγο καιρό πριν η Ραμόνα Βλαντή για τη Σοφία Χατζηπαντελή,