Latest News

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

''Amber Alert ' για τον έναν και μοναδικό ακροατή στο Κανάλι Ένα 90,4: Εξαφανίστηκε μέσα από τον πίνακα ακροαματικότητας


Από τον Κύρο Παληκάρη

΄΄Amber Alert '' για τον έναν και μοναδικό ακροατή στο Κανάλι Ένα 90,4 που εξαφανίστηκε μέσα από τους πίνακες μέτρησης ακροαματικότητας των ραδιοφώνων... της Αττικής.

Το δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά με ετήσια επιχορήγηση 1,6 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του Δήμου Πειραιά μπορεί να διοργανώνει πανηγυρικές εκδηλώσεις για τα 36 χρόνια από την ίδρυσή του, αλλά κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του ενός και μοναδικού ακροατή καθώς χάθηκε ξαφνικά από τους πίνακες της τελευταίας μέτρησης ακροαματικότητας της ΑΕΜΑΡ για τα ραδιόφωνα της Αττικής..

Αυτός ο ένας και μοναδικός ηρωικός ακροατής προσπαθούσε μόνος του -στην κυριολεξία- να κρατήσει ζωντανό το δημοτικό ραδιόφωνο, δίνοντας το ποσοστό 0, 1%  επί των ακροατών, ωστόσο φαίνεται πως δυστυχώς, δεν αρκούσε να το ξεκολλήσει από το απόλυτο μηδέν (0,00%) στο μερίδιο ακροαματικότητας, όπως τουλάχιστον εμφανίζονταν στον πίνακα ακροαματικότητας. 





Στην τελευταία μέτρηση το Κανάλι Ένα 90,4 χάθηκε ή βγήκε από τον πίνακα ακροαματικότητας ραδιοφώνων της ΑΕΜΑΡ  - εκτός εάν περιλαμβάνεται στις δύο κατηγορίες (ΑΛΛΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΊ) & (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ) - κάπως έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί ο απίστευτος ισχυρισμός της διοίκησης της ΔΗΡΑΠ για τα νούμερα πως ''έχουμε ανεβάσει την ακροαματικότητά μας 500 φορές και συνεχίζουμε..."

@ Καλά τα πανηγύρια και τα παραμύθια για την εικονική πραγματικότητα στο δημοτικό ραδιόφωνο, αλλά μπορείτε να βοηθήσετε με το ''Amber Alert΄΄ για τον ένα και μοναδικό ακροατή στο Κανάλι Ένα 90,4 που μπορεί η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο!
Μήπως ξεχάστηκε στο παλαιό κτήριο της ΔΗΡΑΠ στην Ευριπίδου ή έχει εγκλωβιστεί σε ασανσέρ του δημαρχιακού μεγάρου Πειραιά στην πλατεία Κοραή;