Latest News

Σάββατο 8 Απριλίου 2023

#SurvivorAllStarGR- Έπιασαν πρώην παίκτη να κλέβει σε γνωστό σούπερ μάρκετ [ΕΙΚΟΝΑ]

 Το Survivor αποτελούσε ανέκαθεν όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ριάλιτι και σχεδόν όλοι οι παίκτες που ...έχουν περάσει από τον Άγιο Δομίνικο έχουν σχολιαστεί αρκετά, ο καθένας για τον δικό του λόγο.

Φέτος, ειδικά, που παίζει ο All Star κύκλος, δηλαδή η "αφρόκρεμα", έχει επικρατήσει ένας κανονικός χαμός, μιας και ήδη έχουν σημειωθεί αποβολές, βίντεο με παίκτες να τρώνε κρυφά, ειδύλλια, απιστίες κτλ.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, ακόμα μια είδηση - σοκ έγινε γνωστή όσον αφορά έναν πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Soula Glamorous, πιάστηκε να κλέβει σε γνωστό σούπερ μάρκετ!

Η γνωστή περσόνα του instagram, ωστόσο, δεν αποκάλυψε το όνομά του για ευνόητους λόγους, ωστόσο πάντα οι αποκαλύψεις της βγαίνουν και είναι σωστές, οπότε πρόκειται για μια είδηση αρκετά έγκυρη.

Μένει να μάθουμε -αν μάθουμε- το όνομά του...

Έπιασαν πρώτη παίκτη του Survivor να κλέβει σε σούπερ μάρκετ

Τι θα δούμε στο αυριανό 9/4 επεισόδιο του Survivor all star;

Ένα νέο απολαυστικό επεισόδιο του Survivor all star αναμένεται να παρακολουθήσουμε το βράδυ της Κυριακής 9/4 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ κι όπως φαίνεται από το trailer που κυκλοφόρησε, θα γίνει ξανά πανικός!

Η τελευταία παίκτρια που είδαμε να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου, μια παίκτρια που σίγουρα από εδώ και μπρος η απουσία της θα είναι αισθητή, μιας και αναντίρρητα αποτελούσε μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού κύκλου.

Την Κυριακή, λοιπόν, για ακόμη μια φορά δεν θα λείψουν οι εντάσεις, με τον Κόρομι όπως βλέπουμε στο trailer να τα βάζει με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, εξαιτίας όσων έγιναν στο προηγούμενο συμβούλιο.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος! Δεν περίμενα ένα άτομο να με πουλήσει έτσι ουσιαστικά! Δυστυχώς από την αρχή του παιχνιδιού έχει δείξει ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που ήξερα», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όταν οι παίκτες πάνε να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό για το νέο αγώνισμα ασυλίας, ο παρουσιαστής τους σοκάρει με μια νέα ανακοίνωση:

«Η Μπλε Ομάδα είχε δύο αποβολές δύο πολύ δυνατών παικτών! Θα έχουμε λοιπόν κάποιες μετακινήσεις παίκτών από την Κόκκινη στην Μπλε Ομάδα», λέει χαρακτηριστικά. Τα μόνα άτομα που προδίδονται από το trailer πως παραμένουν στους Κόκκινους είναι Τάκης Καραγκούνιας και Κωνσταντίνος Βασάλος, ωστόσο εμείς σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ποιοι είναι οι παίκτες που πάνε στους Μπλε.

Όσον αφορά, τώρα, το συμβούλιο, εκεί κι αν θα γίνει χαμός, μιας και για ακόμη μια φορά ο Τάκης Καραγκούνιας προχωρά σε ένα έντονο ξέσπασμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Νιώθω καθαρά αδικημένος, νιώθω μια πικρία! Δε μπορώ, άσε με, μα την Παναγία, αφήστε με, μα τι άλλο να κάνω εδώ πέρα 50 χρονών, τι άλλο να κάνω», φωνάζει....