Latest News

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Η στιγμή που τουρίστας κάνει bungee jumping και κόβεται το σχοινί [ΒΙΝΤΕΟ]


 Μοιραία θα μπορούσε να αποβεί για έναν τουρίστα στην Ταϊλάνδη η απόφαση να ζήσει την εμπειρία του bungee jumping, καθώς κόπηκε το σχοινί. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ

Ο 39χρονος Μάικ από το Χονγκ Κονγκ- που δεν θέλησε να αποκαλύψει το επίθετό του- έζησε τη συγκεκριμένη περιπέτεια κάνοντας bungee jumping τον περασμένο Ιανουάριο, όταν πήγε για διακοπές στην Ταϊλάνδη, αλλά το βίντεο έγινε τώρα viral. 

Όταν αποφάσισε να πάει σε πάρκο στην Πατάγια, όπου οι επισκέπτες κάνουν διάφορες δραστηριότητες, ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο σκοπευτήριο. Τελικά, μάζεψε το θάρρος που χρειαζόταν για να κάνει bungee jumping, επειδή τον προκάλεσαν οι φίλοι του. 

Ο Μάικ ανέβηκε στην πλατφόρμα με ύψος δέκα ορόφων και έκανε το άλμα, αλλά τη στιγμή που βρισκόταν λίγο πάνω από το νερό, το σχοινί έσπασε. Επειδή έπεσε από μικρό ύψος στο νερό, δεν τραυματίστηκε σοβαρά. 


«Προσγειώθηκα με την αριστερή πλευρά, οπότε οι τραυματισμοί μου ήταν πιο σοβαροί εκεί», δήλωσε στο CNN ο Μάικ, μιλώντας για τις μελανιές που του προκάλεσε η πτώση. «Ήταν σαν κάποιος να με έδειρε πολύ άσχημα», συμπλήρωσε. 

«Ήταν πραγματικά ψηλά, οπότε έκλεισα τα μάτια μου και σκόπευα να τα ξανανοίξω όταν θα βρισκόμουν ξανά ψηλά. Συνειδητοποίησα ότι το σχοινί είχε σπάσει όταν άνοιξα τα μάτια μου και τριγύρω μου υπήρχε νερό», περιέγραψε. 

Παρότι τα πόδια του ήταν δεμένα, με το υπόλοιπο σχοινί, ο Μάικ κατάφερε να βγει στην επιφάνεια και να κολυμπήσει. Πριν κάνει bungee jumping είχε υπογράψει έγγραφο πως σε περίπτωση ατυχήματος η εταιρεία του πάρκου θα καλύψει μόνο τα ιατρικά έξοδα- όπως και έγινε- αλλά ο ίδιος δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει κάποιου άλλου είδους αποζημίωση.