Latest News

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Ποιος θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Πειραιά [ΕΙΚΟΝΑ]

 
Νέος υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Πειραιά προτάθηκε να είναι ... ο  Γιώργος Γαβρίλης, σύμφωνα με πληροφορίες του reportaznet.gr.

Η πρόταση για τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη ψηφίστηκε ομόφωνα από τη συνέλευση των ''31'' του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά και οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν τις επόμενες ημέρες.

 Όπως μάθαμε ο ίδιος, μιλώντας στη συνέλευση ανέφερε  ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  θα αποτελεί μια από τις δυνάμεις που θα στηρίξουν την υποψηφιότητα του, καθώς πρόκειται να κάνει άνοιγμα για να ενώσουν τις δυνάμεις τους προς όλους όσους θέλουν ένα καλύτερο αύριο για την πόλη του Πειραιά.

Στο παρασκήνιο λέγεται ότι επικράτησε η κοινή λογική την τελευταία στιγμή και αποσύρθηκε άλλη υποψηφιότητα ενός παντελώς άγνωστου προσώπου στην τοπική κοινωνία. Τον επίδοξο αυτόν υποψήφιο φέρεται να προωθούσε ο απερχόμενος επικεφαλής του τοπικού συνδυασμού ''Πειραιάς για όλους''. Ο τελευταίος δεν έχει ακόμα παραιτηθεί αν και έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α' Πειραιώς και Νήσων με το ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, οι κακές γλώσσες λένε πως επιδίωκε να επιλεγεί δικό του άτομο στον συνδυασμό για να στηρίξει την υποψηφιότητα του, αλλά η μεθόδευση αυτή δεν προχώρησε καθώς υπήρξαν πολλές αντιδράσεις από τα στελέχη του τοπικού συνδυασμού. 



Ο Γιώργος Γαβρίλης έχει μια αρκετά πετυχήμενη πορεία στην Αντιπεριφέρεια Πειραιά καθώς κατά τη διάρκεια της θητείας προχώρησαν μια σειρά από έργα στην πόλη, όπως για παράδειγμα οι αναπλάσεις στο Μικρολίμανο και τον Άγιο Διονύσιο.  Το έργο του αναγνωρίζεται σχεδόν από όλους τους πολιτικούς χώρους, ωστόσο το μεγαλύτερο στοίχημα για τον ίδιο είναι κατά πόσον θα μπορέσει να ενώσει τον υπό διάλυση τοπικό συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ με άλλες δυνάμεις. 

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η επιλογή Γαβρίλη αποτελεί μια σοβαρή υποψηφιότητα για τον Δήμο Πειραιά...