Latest News

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός - Αποθέωση στου Ρέντη


 Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Superleague απέναντι στην ΑΕΚ, επικρατώντας με 3-1 στην «Opap Arena» και έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα.

Μετά τη λήξη του ματς ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και την Ένωση και αφού άδειασε το γήπεδο ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο της έδρας των κιτρινόμαυρων.

Δεκάδες οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και ΜΑΤ στην υπογειοποίηση του γηπέδου, οι οποίοι απάντησαν με χρήση δακρυγόνων με την κατάσταση να είναι αποπνικτική.

Την ίδια στιγμή, χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού περιμένουν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη την «ερυθρόλευκη» αποστολή για να αποθεώσουν τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του για το διπλό στην Opap Arena.

Η σπουδαία εμφάνιση στην Opap Arena και η επιβλητική νίκη απέναντι στην ΑΕΚ (3-1) προκάλεσε παροξυσμό στον κόσμο του Ολυμπιακού, με χιλιάδες φίλους του πειραϊκού συλλόγου να βρίσκονται έξω από το προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι είχαν μεταβεί στον Ρέντη και πριν αποχωρήσει η αποστολή και είχαν εμψυχώσει την ομάδα, περιμένουν τον Ισπανό τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές του για να τους αποθεώσουν για τη σπουδαία νίκη στην Opap Arena.

Οι οπαδοί των πρωταθλητών αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους στον Μίτσελ και τους παίκτες των Πειραιωτών, οι οποίοι με τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν στο σπίτι της ΑΕΚ έκαναν «δήλωση» τίτλου και πλέον θα τα δώσουν όλα στα πλέι οφ για το πρωτάθλημα!