Latest News

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Φλόριντα: Έλληνας ομογενής κατέγραφε κρυφά πελάτες καφέ- Έβαλε κάμερα στην τουαλέτα [ΕΙΚΟΝΑ]

 
Έλληνας ομογενής στη Φλόριντα συνελήφθη επειδή φέρεται να εγκατέστησε κάμερα στην ανδρική τουαλέτα καφετέριας για να καταγράφει... τους πελάτες.

Σύμφωνα με το Fox News, ο Ελληνοαμερικανός Spyridon Voulgarakis (Σπυρίδων Βουλγαράκης) συνελήφθη από το αστυνομικό τμήμα του Τάρπον Σπρινγκς στις 11 Μαρτίου.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ένας άνδρας που χρησιμοποιούσε την τουαλέτα στο καφέ «We Spy Coffee & More», που βρίσκεται στη Dodecanese Boulevard (Λεωφόρος Δωδεκανήσων), ανακάλυψε ότι καταγραφόταν από μια κάμερα, η οποία βρισκόταν κάτω από τον νιπτήρα.

Μετά την ανακάλυψη, ο πελάτης καβγάδισε με τον Voulgarakis, ο οποίος αποδείχθηκε πως είναι υπάλληλος και συνεργάτης του «We Spy Coffee & More».

Το θύμα επικοινώνησε επίσης με τις αστυνομικές αρχές και κατά τη διάρκεια της έρευνας, σύμφωνα με την αστυνομία, ο Voulgarakis παραδέχτηκε ότι τοποθέτησε την κάμερα κάτω από τον νιπτήρα και κατέγραφε το θύμα και άλλους άνδρες που χρησιμοποιούσαν την τουαλέτα.





 Ο Ελληνοαμερικανός Spyridon Voulgarakis. Φωτ.: Tarpon Springs Police Department

Η έρευνα για το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ η αστυνομία κάλεσε οποιονδήποτε έχει επισκεφθεί την καφετέρια από τις 13 Φεβρουαρίου 2023, έχει χρησιμοποιήσει την ανδρική τουαλέτα και αισθάνεται ότι μπορεί να είναι θύμα, να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Όλες οι ταυτότητες των θυμάτων, πρόσθεσε η αστυνομία, θα παραμείνουν εμπιστευτικές.

Όπως εξηγεί το greekreporter.com, τοΤάρπον Σπρινγκς, στην κομητεία Πινέλας της Φλόριντα, μοιάζει με ελληνικό νησί, με τα γαλανόλευκα κτίσματα, τα ονόματα των δρόμων, τις βάρκες στο λιμάνι και τα καταστήματα και εστιατόρια με ελληνικό θέμα.

Η συγκεκριμένη πόλη έχει το μεγαλύτερο ποσοστό Ελληνοαμερικανών από οποιαδήποτε άλλη πόλη των ΗΠΑ. Πολλοί από αυτούς εξακολουθούν να εργάζονται στη βιομηχανία σφουγγαριών, η οποία ξεκίνησε από Έλληνες προγόνους τους.