Latest News

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Σακίρα: Τους έχει «τρελάνει» στα πάρτι - Έτοιμα να μετακομίσουν τα πρώην πεθερικά της [ΒΙΝΤΕΟ]

«Πόλεμο νεύρων» κάνει στα πρώην πεθερικά της η Σακίρα, η οποία από τότε που χώρισε με τον Ζεράρ Πικέ δεν έχει σταματήσει να…παρτάρει, προκαλώντας ταραχή στους γονείς του που εξακολουθούν να μένουν στο... διπλανό σπίτι.

Στις θορυβώδεις φιέστες που διοργανώνει η διάσημη Κολομβιανή σταρ κάθε τρεις και λίγο «πρωταγωνιστεί» η καινούργια της επιτυχία, δηλαδή το κομμάτι «Bzrp Sessions» στο οποίο πετά…καρφιά για τον Πικέ και την νέα του σύντροφο, Κλάρα Κία Μαρτί. Στο τραγούδι με τη διαβόητη ατάκα «αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio, μία Ferrari για ένα Twingo» η Σακίρα κάνει αναφορά και στην πεθερά της, παραπονούμενη που ο Πικέ της την άφησε για…γειτόνισσα.

Οι γονείς του Πικέ μένουν ακόμα δίπλα στο σπίτι όπου η Σακίρα και ο Πικέ μεγάλωναν μαζί τα παιδιά τους, πριν εκείνος μετακομίσει. Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν αρκετά προβλήματα, όπως όταν η μητέρα του Πικέ αντιλήφθηκε ότι η καλλιτέχνιδα είχε μια μεγάλη φιγούρα μάγισσας στο μπαλκόνι της, η οποία στόχευε προς την κατεύθυνση του σπιτιού αυτών που κάποτε ήταν τα πεθερικά της.

Οι γονείς του Πικέ, Μονσερά και Χοάν, έχουν κουραστεί από τα πάρτι της Σακίρα, σύμφωνα με τον ιστότοπο «Socialite». Προφανώς, η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει διοργανώσει αρκετά πάρτι το τελευταίο διάστημα, όπως στις 2 Φεβρουαρίου, όταν γιόρτασε τα γενέθλιά της. Μάλιστα, σε κάποια πάρτι εκτός από τη δυνατή μουσική, ο ουρανός φωτιζόταν και από αρκετά πυροτεχνήματα, τα οποία φαίνεται να ενοχλούν τους γονείς του Πικέ.

Η κατάσταση μεταξύ της Σακίρα και των πρώην πεθερικών της είναι αρκετά τεταμένη, αν και η τραγουδίστρια, όπως έχει γίνει γνωστό, αναμένεται να μετακομίσει στο Μαϊάμι σε λίγο καιρό.

Στην πραγματικότητα, αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα λόγω της κατάστασης της υγείας του πατέρα της, ο οποίος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα που έχουν κάνει τη διάσημη τραγουδίστρια να παραμείνει στην Ισπανία.