Latest News

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Survivor All Star: Ο καβγάς που δεν έδειξαν οι κάμερες – Τους χώρισαν οι άνθρωποι της παραγωγής

 Χαμός επικράτησε στο Survivor All Star όταν δυο αντίπαλοι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης τσακώθηκαν αμέσως μετά το συμβούλιο... του νησιού.

Ο λόγος για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Τάκη Καραγκούνια ανάμεσα στους οποίους ξέσπασε ένας απίστευτος καβγάς στα παρασκήνια με τους ανθρώπους της παραγωγής να μπαίνουν στη μέση ώστε να ηρεμήσει η κατάσταση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρωινό μας», αφορμή για τον καβγά στάθηκε η λογομαχία που είχαν οι δυο παίκτες λίγο πριν την αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, ο Τάκης Καταγκούνιας είπε πως η Ασημίνα σχολίαζε αρνητικά το γεγονός πως ο ίδιος ζαλίζεται και παραπονιέται για πόνους που έχει με την ίδια να απαντά ότι και εκείνη έχει δεχθεί αρνητική κριτική.

«Ζαλίζομαι πάρα πολύ, το είχα πει στα παιδιά, δεν είμαι και πιτσιρικάς και η Ασημίνα πετάχτηκε και είπε “και χτες και προχτές”. Θέλω να πω λοιπόν ότι κακώς το είπε αυτό. Οι συμπαίκτες της στα προηγούμενα συμβούλια είχαν πει ποιους βλέπουν χειρότερους παίκτες στην ομάδα μας. Οι ίδιοι οι συμπαίκτες της το είπαν. Έ χει μια εμμονή μαζί μου», ανέφερε ο Τάκης Καραγκούνιας με την Ασημίνα να απαντά:

«Λίγες ημέρες πριν βγήκε και είπε ότι είμαι από τις κακές παίκτριες της κόκκινης ομάδας. Και αν θέλει κάποιος μπορεί να το επιβεβαιώσει. Κι ότι έχω φέρει μια νίκη στην κόκκινη ομάδα. Τότε με τις βάρκες. Εσύ μετράς τις νίκες μου, καλό θα ήταν να μετράς τον εαυτό σου και μετά τους υπόλοιπους»

«Όταν οι παίκτες βγήκαν έξω η Ασημίνα έκανε φραστική επίθεση στον Τάκη ζητώντας του να μην αναφερθεί ξανά στο όνομα της. Ο τρόπος όμως που του μίλησε ήταν πάρα πολύ επιθετικός και λίγο άκομψος αφού ήταν σε σύγχυση. Τότε ο Καραγκούνιας την ανταπάντησε σε ηπιότερους τόνους, κάτι που γύρισε το μάτι της Ασημίνας. Του ανταπάντησε με τη σειρά της με ακόμη χειρότερο τρόπο και εκείνη την στιγμή μπήκαν ανάμεσα τους οι παίκτες για να σταματήσει το εν λόγω φραστικό επεισόδιο», είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής μεταξύ άλλων, διηγούμενος το περιστατικό.