Latest News

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Survivor All Star-Τριαντάφυλλος κατά Βασάλου: «Ψευτοφουσκωτούλη, σε έπιασαν να κρύβεις λεφτά για τους σεκιούριτι»

Πριν αρχίσει το Survivor All Star, άρχισαν τα …όργανα. ο Τριαντάφυλλος έκανε οργισμένη ανάρτηση στα sociam media κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου με αφορμή δηλώσεις του... τελευταίου στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας».

Κάνοντας έμμεση αναφορά στις πληροφορίες για «καμπάνα» της παραγωγής του ρίαλιτι, ο Τριαντάφυλλος έγραψε για τον παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης σε story στο Instagram: «Ειρωνεύτηκες την αλήθεια φίλε πανελίστα του 2 – 3 % και τώρα σε έπιασαν να έχεις κρύψει λεφτά να τα δίνεις στους security. Όσο για το 60% ρώτησε την παραγωγή, ψευτοφουσκωτούλη! Όταν θα έρθεις, θα τρέξουμε όπου θες και θα σε πάω και στους μεγαλογιατρούς».

Το σχόλιο που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και φαίνεται πως εκνεύρισε τον Τριαντάφυλλο, αφορούσε σε πρόσφατες δηλώσεις του τραγουδιστή περί τηλεθέασης. «Α, δεν θα κάνουμε 60% τηλεθέαση δεν πειράζει. Τώρα που δεν ήρθε πως θα κάνουμε 60%; Θα τον ήθελα, είναι περίπτωση», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η πρώτη «καμπάνα» από την παραγωγή

Η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μετέδωσε ότι παίκτες του Survivor All Star άλλαξαν ευρώ σε δολάρια και διατύπωσε την άποψη ότι αυτό έγινε για να μπορούν να χρηματίζουν τους ντόπιους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της πρωινής εκπομπής του Ant1, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τιμωρήθηκε, επειδή ανέβασε βίντεο στο Youtube που μιλούσε για τη συμμετοχή της στο Survivor All Star, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξαιτίας ενός Instagram Story που μοιράστηκε στον Άγιο Δομίνικο με το τελευταίο δείπνο τους. Όπως γνωστοποιήθηκε, μετά από αυτά τα δύο περιστατικά η παραγωγή αποφάσισε να «κόψει» τα social media σε όλους τους παίκτες.