Latest News

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Τριαντάφυλλος για Survivor: «Είχα δώσει 3.500 ευρώ σε ψήφους για τον Ντάνο – Αηδίασα όταν είδα Καρολίνα και Μάριο να φιλιούνται»

 Για τη συμμετοχή του στο περσινό Survivor αλλά και για τις εξελίξεις στο Survivor All Star μίλησε ο Τριαντάφυλλος...

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη. επισημαίνοντας ότι θεωρεί άδικη την αποχώρησή της.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι το 2017 παρακολουθούσε το ριάλιτι και μάλιστα, ήταν φαν του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον οποίο -όπως τόνισε- είχε δώσει 3.500 ευρώ για… ψήφους!

«Είναι άδικο που αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να μην την ψήφισε ούτε το 10% από τους followers της. Μιλήσαμε με την Ευρυδίκη, είχαμε κάνει και τα εργομετρικά μαζί. Έχει και σε βίντεο το πετσόκομμα που είχα κάνει στον Κώστα Παπαδόπουλο», είπε ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάει στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς δεν επιθυμεί να αφήσει το παιδί του για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ξανά.

«Ήμουν φαν του Ντάνου και είχα δώσει και λεφτά για τον Ντάνο. Είχα δώσει 3.500 ευρώ σε ψήφους για τον Ντάνο», δήλωσε χαρακτηριστικά για το Survivor του 2017, ενώ αναφερόμενος στη σχέση της Καρολίνας και του Μάριου στο παιχνίδι τόνισε:

«Η Καρολίνα μου είχε πει ότι είναι ερωτευμένη με τον Μπο. Το χειρότερο έγκλημα μετά τον φόνο, είναι η προδοσία. Αηδίασα όταν είδα τον Μάριο και την Καρολίνα να φιλιούνται».