Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, μεγάλος αριθμός διαδηλωτών κατάφερε να εισβάλει στη Γερουσία, στη Βουλή των Αντιπροσώπων και στο Ανώτατο Δικαστήριο.
Σύμφωνα με το CNN της Βραζιλίας, ακροδεξιοί υποστηρικτές, που απαιτούσαν στρατιωτικό πραξικόπημα από τότε που ο Ζαΐχ Μπολσονάρου έχασε τις προεδρικές εκλογές, κατάφεραν να εισβάλουν στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Γερουσία, στην Βουλή των Αντιπροσώπων, καθώς και στο Ανώτατο Δικαστήριο.
Η περιοχή γύρω από το κτήριο του κοινοβουλίου στην Μπραζίλια είχε αποκλειστεί από τις αρχές, αλλά οι υποστηρικτές του πρώην προέδρου, που αρνούνται να αποδεχθούν την εκλογική νίκη του αριστερού Λούλα ανέβηκαν σε ράμπες και συγκεντρώθηκαν σε μια στέγη του κτιρίου.
Το CNN Brasil μετέδωσε ότι οι διαδηλωτές κατέκλυσαν επίσης τον χώρο στάθμευσης του προεδρικού μεγάρου Πλανάλτο. Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για την επιστροφή στην εξουσία, του αριστερού Λούλα ντα Σίλβα, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στις προεδρικές εκλογές της 30ής Οκτωβρίου.
