Latest News

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Π.Γιαννόπουλος: Το άγριο κράξιμο στη Νατάσσα Μποφίλιου και οι αντιδράσεις στο Twitter [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 Χαμός επικρατεί στο Twitter τις τελευταίες ώρες μετά το σχόλιο του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για τo ταξίδι της Νατάσσας Μποφίλιου στο Λονδίνο και τις φωτογραφίες που ανέβασε... από εκεί.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός βρήκε μάλλον προκλητική την απόφαση της τραγουδίστριας να φωτογραφηθεί με ρούχα από την νέα κολεξιόν της αδερφής της και την «έκραξε» δημόσια

«Παλεύουμε τον «κακό καπιταλισμό» στο Κομμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως, βεβαίως… Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;» έγραψε στο Twitter ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και οι χρήστες των social media χωρίστηκαν αμέσως στα δύο.

Όπως φάνηκε το σχόλιο του δημοσιογράφου ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει αντιδράσεις με τους θαυμαστές της Νατάσσα Μποφίλιου να του επιτίθονται σκληρά αλλά και πολλούς να συμφωνούν μαζί του.

«Πήγε η Μποφίλιου στο Λονδίνο με δικά της λεφτά αντί να πάει στο Λυκαβηττό με δικά μας όπως ο Ρουβάς» έγραψε ένα χρήστης του Twitter με έναν άλλο στην ακριβώς αντίθετη πλευρά να λέει: «Με ποιον ανταρτη ανέβηκε Λονδίνο;» κάνοντας αναφορά σε παλαιότερες δηλώσεις της για την ιδεολογική της τοποθέτηση.

Διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά tweets