Latest News

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Σάλος στην Αλβανία: Διευθύντρια της Υπηρεσίας Πληροφοριών συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Σάλος έχει προκληθεί στην Αλβανία, μετά τη σύλληψη της διευθύντριας Υπηρεσίας Πληροφοριών, Ερίσα Φέρο, για... διακίνηση ναρκωτικών.

Η σύλληψη της Ερίσα Φέρο έγινε από την εισαγγελία του Πόγραδετς σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση Κορυτσάς και κατασχέθηκαν 58 κιλά ναρκωτικά τα οποία προέρχονταν από την περιοχή της Σκόδρας.

Συνελήφθησαν επίσης άλλα δύο άτομαο ρόλος των οποίων ήταν να παρακολουθούν το δρόμο κατά τη μεταφορά των ναρκωτικών, προκειμένου να αποφεύγονται οι αστυνομικοί έλεγχοι.

Η επέμβαση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Qafë-Thanë, κοντά σε ένα εστιατόριο με την Ερίσα Φερό να είναι εκείνη που οδηγούσε το όχημα που μετέφερε τα ναρκωτικά.

Στο ίδιο αυτοκίνητο που ήταν γεμάτο κάνναβη στο προτμπαγκάζ, ήταν και Λάικ Μπάσα, γιος επιχειρηματία από τη Φούσα Κρούγια και ένας 17χρονος με τα αρχικά M.K.. Παράλληλα, αναζητούνται ακόμα δύο άτομα, ένας 30χρονος και ένας 28χρονος, κάτοικοι του χωριού Πισκουπάτ. Οι δύο τελευταίοι πρόλαβαν και διέφυγαν του ελέγχου των Αρχών στο σημείο.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η συμμορία που ήταν έτοιμη για ανταλλαγή μιας μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών πιστεύοντας πως η συγκεκριμένη περιοχή θα ήταν εκτός της προσοχής της αστυνομίας επειδή είναι ορεινή και πολύ κοντά στα σύνορα.