Latest News

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Στη φυλακή ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της 19χρονης- Ένταση στα δικαστήρια


 Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 25χρονος καθ' ομολογίαν γυναικοκτόνος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι και σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του μετά από καβγά... στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες έξω από το δικαστήριο Πειραιά επικράτησε ένταση νωρίτερα με συγγενείς και φίλους της 19χρονης, ενώ ισχυρή ήταν η παρουσία της αστυνομίας.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 25χρονος είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να ζήλευε παθολογικά τη σύντροφό του. Ο 25χρονος φέρεται να απειλούσε συχνά την 19χρονη σύντροφό του: τον περασμένο Ιούλιο, και ενώ η 19χρονη ήταν στην εργασία της στην Ηγουμενίτσα για την καλοκαιρινή σεζόν, ο 25χρονος, ο οποίος έφτασε στην πόλη, της είχε στείλει απειλητικό μήνυμα γράφοντας πως αν δεν τον συναντούσε θα πήγαινε αυτός στον χώρο εργασίας της να τα «σπάσει όλα».

Τότε, η 19χρονη είχε ζητήσει από μία φίλη και ένα συνάδελφό της να τη συνοδεύσουν. Μετά τη συνάντηση, η νεαρή είχε αποκαλύψει στον κύκλο της ότι ο 25χρονος την απειλούσε πως θα της κάνει κακό, «ακόμη και ότι θα τη σκοτώσει».