Latest News

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Hoax: Όχι η Σαουδική Αραβία δεν χάρισε Rolls Royce στους ποδοσφαιριστές που νίκησαν την Αργεντινή [ΒΙΝΤΕΟ]

 Μια φήμη που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι ο Σαουδάραβας πρίγκιπας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν κάνει δώρο σε κάθε παίκτη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Σαουδικής Αραβίας μια Rolls-Royce Phantom για τη μεγάλη νίκη επί... της Αργεντινής.

Ωστόσο, ο επιθετικός Saleh Alshehri και ο προπονητής της ομάδας Hervé Renard δήλωσαν ότι οι φήμες για αυτό το δώρο των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ δεν ευσταθούν

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Alshehri ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τη Roll-Royce που φέρεται να έλαβε ως δώρο καθώς και το χρώμα που επέλεξε.

«Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε τη χώρα μας και να κάνουμε το καλύτερο», απάντησε. «Αυτό είναι λοιπόν το μεγαλύτερο επίτευγμά μας».

Ο Renard απάντησε επίσης και θέλησε να καταστήσει σαφές ότι η ομάδα του παίρνει σοβαρά τη διοργάνωση και εξακολουθεί να κυνηγάει νέες νίκες.

«Έχουμε μια πολύ σοβαρή ομοσπονδία. Έχουμε ένα πολύ σοβαρό υπουργείο Αθλητισμού. Δεν είναι ώρα να πάρουμε κάτι αυτή τη στιγμή. Κερδίσαμε μόνο ένα παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής. «Πρέπει να πάρουμε ακόμα πολύ σημαντικά παιχνίδια και ελπίζουμε σε κάποια ακόμα. Δεν υπάρχει τίποτα αληθινό σε αυτό τον ισχυρισμό. Έχουμε παίξει μόνο ένα παιχνίδι αυτή τη στιγμή».