Latest News

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Μαρίνα Πατούλη: Θα είμαι υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης

 Η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε την απόφασή της να «κατέβει» στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια δήμαρχος ...Λυκόβρυσης- Πεύκης. 

Στις προηγούμενες εκλογές η κ. Πατούλη εξελέγη δημοτική σύμβουλος του δήμου Αμαρουσίου. Ερωτηθείσα σχετικά από το protothema απάντησε: «Ναι. Θα είμαι υποψήφια δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης». 

Η κ. Πατούλη σημείωσε ότι ο επί οχτώ χρόνια δήμαρχος της περιοχής, Τάσος Μαυρίδης, έχει ανακοινώσει ότι δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του. Σε σχετική ερώτηση δεν θέλησε να αποκαλύψει τα μέλη της ομάδας που θα την πλαισιώσει.  

Στο παρελθόν η Μαρίνα Πατούλη έχει διατελέσει πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός του δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Ερωτηθείσα για την επιλογή της στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον δήμο Αμαρουσίου, απάντησε ότι τότε ο δήμαρχος Λυβόβρυσης- Πεύκης διεκδικούσε την επανεκλογή του.

«Διαφορετικά, όμως, ήταν τα πράγματα και στην προσωπική μου ζωή, αφού διεκδικούσε την περιφέρεια Αττικής ο τότε σύζυγος μου», συμπλήρωσε αναφερόμενη στον Γιώργο Πατούλη.