Latest News

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Νέες καταγγελίες για τον Κάνιε Γουέστ: «Έδειχνε πορνό και άσεμνες φωτογραφίες της Καρντάσιαν σε υπαλλήλους της Adidas»

 Ο Κάνιε Γουέστ έδειχνε πορνογραφικές και άσεμνες φωτογραφίες της πρώην συζύγου του, Κιμ Καρντάσιαν, «ως τακτική εκφοβισμού», υποστηρίζουν πρώην εργαζόμενοι στην Adidas, μετά τη διακοπή των εμπορικών δεσμών της εταιρείας με τον ράπερ, λόγω των... αντισημιτικών παραληρημάτων του. 

Σε ένα καυστικό θέμα του Rolling Stone, ένας νεαρός που είχε κάνει αίτηση για το δημιουργικό της εταιρείας, υποστήριξε πως ο Γουέστ του έδειξε μια άσεμνη φωτογραφία της 41χρονης πρώην συζύγου του, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για τη θέση εργασίας, το 2018. 

«Η γυναίκα μου μόλις μου έστειλε αυτό» φέρεται να του είπε, ενώ του έδειχνε μια «πολύ αποκαλυπτική και προσωπική φωτογραφία» της Καρντάσιαν στο κινητό του. 

Τουλάχιστον άλλος ένας πρώην υπάλληλος φέρεται να κατήγγειλε τον 43χρονο πως έδειξε πορνογραφικό βίντεο της Καρντάσιαν -η οποία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2021- στην ομάδα δημιουργικού του Yeezy την ίδια χρονιά. 

Και τρίτο άτομο επιβεβαίωσε τις καταγγελίες, υποστηρίζοντας πως ο Γουέστ «δε φοβόταν να δείχνει ακατάλληλες εικόνες ή να μιλά για καταστάσεις που θα έπρεπε να είναι ιδιωτικές». 

Κόλαφος η ανοιχτή επιστολή εργαζομένων

Τα περιστατικά αυτά περιγράφονται και σε μια ανοιχτή επιστολή με τίτλο «Η Αλήθεια για το Yeezy: Έκκληση για Δράση για την Ηγεσία της Adidas» που επικαλείται το Rolling Stone.

Σε αυτήν, πολλοί υψηλόβαθμοί στην ιεραρχία εργαζόμενοι στο Yeezy εγκαλούσαν τα στελέχη Adidas για κατάργηση της «ηθικής πυξίδας τους», καθώς επέτρεψαν στον Γουέστ να επιβάλλει μια «κακοποιητική» εργασιακή κουλτούρα. 

Στην ανοιχτή επιστολή σημειωνόταν πως το κοινό πήρε μια γεύση της προβληματικής συμπεριφοράς του Γουέστ, όταν εκείνος δημοσιοποίησε στο YouTube τριαντάλεπτο ντοκιμαντέρ στο οποίο έδειχνε πορνό στα στελέχη της Adidas - μια κοινή πρακτική του, σύμφωνα με τους γνώστες. 

Στο ντοκιμαντέρ, ο 45χρονος κρατούσε το κινητό του οριζόντια μπροστά στους αμήχανους επιχειρηματίες ενώ έπαιζε το βίντεο.. 

«Είναι ταινία πορνό» ακούγεται να ρωτάει ένας από αυτούς, με τον Γουέστ να απαντά καταφατικά. 

«Χριστέ μου» απαντά ένα δεύτερο στέλεχος, του οποίου το πρόσωπο έχει «θολωθεί». 

«Έλα τώρα, φίλε, έλα τώρα» λέει ο ίδιος, ενώ ο Γουέστ τους πιέζει το κινητό προσπαθώντας να τους αναγκάσει να δουν περισσότερο. 

O Γουέστ είχε μιλήσει παλιότερα για τον «εθισμό του στο πορνό» παραδεχόμενος πως «κατέστρεψε» την οικογένειά του. 

Χθες, μέσω του Μάιλο Γιαννόπουλος, επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ και πάλι το 2024, σε βίντεο που δημοσίευσε το X17 Online.