Latest News

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Νέα καταγγελία - σοκ στο Ηράκλειο: Βίαζε την αδερφή των φίλων του από τα 5 της χρόνια

 Νέα υπόθεση συγκλονίζει το ΗράκλειοΗ δικογραφία διαβιβάστηκε στην εισαγγελία μετά από καταγγελία μιας 51χρονης σε βάρος νεαρού για βιασμό κατ’ εξακολούθηση της ανήλικης ...κόρης της.

Η καταγγελία άρχισε να διερευνάται από την αστυνομία όταν τον περασμένο Αύγουστο η 51χρονη ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι από το καλοκαίρι του 2012 έως το καλοκαίρι του 2019 ένας 25χρονος Ηρακλειώτης, εκμεταλλευόμενος την φιλική σχέση που είχε με τους δύο γιους της, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης της, χωρίς τη συναίνεσή της.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι εξεταζόμενη η ανήλικη ανέφερε ότι ο φερόμενος ως δράστης προχωρούσε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της κατ’ εξακολούθηση, όταν ήταν οι δύο τους στο σπίτι.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, η πρώτη φορά που έγιναν οι πράξεις αυτές σε βάρος της ανήλικης ήταν το καλοκαίρι του 2012 όταν το κορίτσι ήταν τότε πέντε ετών!

Το κορίτσι είχε πάει στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη και στην ολιγόλεπτη απουσία του αδερφού της, ο κατηγορούμενος την άρπαξε, την ακινητοποίησε και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Αρμόδιες πηγές αναφέρουν ότι το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε την καταγγελία από την εξέταση που έκανε.