Latest News

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Σέξι δασκάλα απολύθηκε γιατί άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 
Μια δασκάλα που εργάζονταν σε σχολείο στην Ιντιάνα των ΗΠΑ απολύθηκε επειδή άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans, παρόλα αυτά συνέχισε να διατηρεί επαφή με τους πρώην μαθητές της, οι οποίοι... την αποκαλούν «λουλουδάκι», το όνομα που χρησιμοποιεί ως μοντέλο για ενήλικες.

Σύμφωνα με την nypost.com, η 40χρονη Sarah Seales έχασε την δουλειά της, όταν η διεύθυνση του σχολείου Starbase έμαθε ότι δημιουργεί περιεχόμενο για ενήλικες. Αν και αρχικά σοκαρίστηκε, στράφηκε εξ ολοκλήρου στο OnlyFans, προκειμένου «να ξεφύγει από τον κύκλο της φτώχειας», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι, τα πράγματα άρχισαν να κυλούν ομαλά σιγά σιγά, όμως χειροτέρεψαν, όταν ένας δημοσιογράφος για τον ιστότοπο Real News Michiana έγραψε ένα άρθρο για την ζωή της. Εκεί σημείωσε ότι το όνομα που χρησιμοποιεί στην ιστοσελίδα για ενήλικες είναι το «λουλουδάκι 1981», όμως οι πρώην μαθητές της την αποκαλούν «λουλουδάκι».

Αμέσως λοιπόν ξεσηκώθηκαν αντιδράσεις, με αρκετούς να αναφέρουν ότι παρασύρει τους νέους, ειδικά από την στιγμή που τους επιτρέπει να την αποκαλούν με «πικάντικο» όνομα. Παρόλα αυτά, η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και αναφέρει ότι δεν βλέπει κάτι σεξουαλικό σε αυτό.

«Το λουλουδάκι ήταν το παρατσούκλι μου. Έτσι, το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές, όπως στο email που έχω. Ήταν η πρώτη επιλογή που μου ήρθε στο μυαλό όταν άνοιξα OnlyFans και δεν έκανα ποτέ κάποιον περίεργο συνειρμό», αναφέρει η Sarah Seales.

Παράλληλα, αναφέρει πως «στο OnlyFans μπορεί να έχω στο όνομα την λέξη “λουλουδάκι”, όμως κανείς δεν με λέει έτσι, όταν μιλάει εκεί μαζί μου. Όταν λοιπόν, με αποκαλεί κάποιος με αυτό το όνομα στο δρόμο, δεν σκέφτομαι κάτι σεξουαλικό, αλλά πως απλά μου μιλάει».

The mom-of-two had been sharing nude selfies on her OnlyFans account before she was exposed in a June article published by Real News Michiana.
The busty blonde worked as an educator at the Starbase in South Bend, Indiana.
Buckle up, Buttercup! Searles says there was nothing sexual about the username she used on OnlyFans.
Outside of the classroom, Searles had been discreetly running an OnlyFans account, sharing nude selfies with subscribers.

Seales has ramped up her OnlyFans content since her firing, and says the platform is "empowering."