Latest News

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Τι κατέθεσε η Αλίνα Κωτσοβούλου

 
Με την κατάθεση της Αλίνας Κωτσοβούλου ολοκληρώθηκε η σημερινή συνεδρίαση στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη... 

Η κ. Κωτσοβούλου είναι μία από τις ηθοποιούς που κλήθηκαν να καταθέσουν για περιστατικά που αφορούν την πρώτη καταγγέλλουσα και την κατηγορία του βιασμού σε βάρος του κ. Φιλιππίδη. 

«Την πρώτη καταγγέλλουσα τη γνώρισα στο θέατρο Μουσούρη όταν ερχόταν να δει τη μητέρα της. Δεν θυμάμαι με τι συχνότητα ερχόταν. Δεν είχα κάποια προσωπική σχέση μαζί της για να την χαρακτηρίσω ενοχλητική ή μη ενοχλητική. Έχουν περάσει 14 χρόνια, δεν θυμάμαι», κατέθεσε σύμφωνα με το Newsit η μάρτυρας, η οποία στο παρελθόν υπήρξε συνεργάτης του Πέτρου Φιλιππίδη. 

«Το 2008 ήμουν στις “Κουζίνες”. Ήμουν βοηθός και βοηθούσα στην μετάφραση. Ήμουν και στο “Μπακαλόγατο”. Ήμουν και βοηθός στη παράσταση στο θέατρο Ήβη», σημείωσε η κ. Κωτσοβούλου.

Πρόεδρος: Θυμάστε εάν ήρθε πρώτη καταγγέλλουσα;

Αλίνα Κωτσοβούλου: Δυστυχώς, όπως είπα και στον κ. Μίντζια την άνοιξη που μου τηλεφώνησε, δεν το θυμάμαι καθόλου. Ένας βοηθός μπορεί να κάνει και 70 τηλέφωνα την ημέρα.

Πρόεδρος: Θυμάστε εάν υπήρχε προσθήκη ρόλου στις «Κουζίνες»;

Αλίνα Κωτσοβούλου: Δεν θυμάμαι. Αν εν βρασμώ ειπώθηκε κάτι τέτοιο, δεν το θυμάμαι. Να έγινε κάποια σοβαρή συζήτηση, όχι.

Πρόεδρος: Εάν είχε τεθεί θέμα για προσθήκη ρόλου, άνθρωποι της παράστασης δεν θα το γνώριζαν;

Αλίνα Κωτσοβούλου: Θεωρώ πως ναι.