Latest News

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Μετρό στον Πειραιά: ''Άδειασαν'' τον δήμαρχο στα εγκαίνια


Αγνόησαν τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη στη διάρκεια των εγκαινίων των τριών νέων σταθμών στην πόλη ...(«Δημοτικό Θέατρο», «Πειραιάς» και «Μανιάτικα»).

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον δήμαρχο της πόλης στην τελετή των εγκαινίων στην οποία φαίνεται να είχε επενδύσει πολλά επικοινωνιακά ο Δήμος Πειραιά, ξεκινώντας, μάλιστα, και καμπάνια ''πάρε το μετρό για Πειραιά' .

Όσοι βρέθηκαν στα εγκαίνια είδαν να μιλούν ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Υποδομών, η υπουργός Πολιτισμού, ο υφυπουργός Υποδομών και εκπρόσωποι της Αττικό Μετρό και της κατασκευάστριας εταιρείας ΑΒΑΞ αλλά να μην δίνεται ο λόγος ούτε για έναν σύντομο χαιρετισμό στον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Αυτό μπορεί να προκαλεί εντύπωση σε κάποιους, αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι ο δήμαρχος δεν είχε καμία συμμετοχή στην υλοποίηση του έργου και όλα αυτά τα χρόνια είτε παρακολουθούσε σαν θεατή τα προβλήματα στην πόλη από τις καθυστερήσεις των εργασιών, είτε απλά αναμασούσε αδιαμαρτύρητα  τις ημερομηνίες  που του έδιναν κάθε φορά από τη Αττικό Μετρό και συνήθως έπεφταν έξω για την ολοκλήρωση του έργου...