Latest News

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Το τερμάτισε η Γκουίνεθ Πάλτροου: Η κόρη της πάει κολέγιο και το συγκρίνει με τη γέννα [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Γκουίνεθ Πάλτροου στέλνει την κόρη της, Απλ στο κολέγιο και συγκρίνει τη συναισθηματική στιγμή με... τη γέννα.

«Ξέρω ότι ακούγεται τρελό, [αλλά] το νιώθω σχεδόν τόσο σημαντικό όσο την γέννα», δήλωσε η 49χρονη ηθοποιός σε συνέντευξη στο CBS Sunday Morning.

Η Πάλτροου - η οποία απέκτησε την Απλ, 18 ετών, και τον Μόζες, 16 ετών, με τον πρώην σύζυγό της Κρις Μάρτιν - δεν μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ποια σχολή επέλεξε η οικογένεια.

Ωστόσο, τόνισε την εξαιρετική σχέση που διατηρεί με τον frontman των Coldplay, από τον οποίο χώρισαν το 2016. «Είναι η οικογένειά μου και τον αγαπώ», είπε στη συνέντευξη.

«Και θα έκανε τα πάντα για μένα. Θα έκανα τα πάντα γι' αυτόν. Θα έκανε τα πάντα για τα παιδιά μας. Δεσμευτήκαμε πραγματικά τα παιδιά μας να μείνουν όσο το δυνατόν πιο αλώβητα από το διαζύγιο».Η Απλ πάει κολέγιο κι η Γκουίνεθ Πάλτροου το συγκρίνει με τη γέννα: «Είναι τρελό»

Η μεγαλύτερη κόρη του πρώην ζευγαριού έχει γίνει αρκετές φορές πρωτοσέλιδο τους τελευταίους μήνες, αλλά όχι απαραίτητα για τους σωστούς λόγους.

Τον προηγούμενο μήνα, αστυνομικοί κλήθηκαν σε ένα πάρτι στα Χάμπτονς που διοργάνωσε η Απλ, που είχε προσκαλέσει περίπου 50 φίλους στην έπαυλη της μητέρας της, στο Amagansett, στις 13 Αυγούστου.

Το πάρτι έγινε τόσο θορυβώδες που πολλοί γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, η οποία φέρεται να επέβαλε πρόστιμο στην Απλ.

«Η Apple κάλεσε πολλούς φίλους στο σπίτι της μητέρας της και τα πράγματα ξέφυγαν. Γιόρταζαν σαν ροκ σταρ και έκαναν τόσο πολύ θόρυβο που πολλοί γείτονες εξοργίστηκαν και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία τέλειωσε το πάρτι», ανέφερε πηγή.