Latest News

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΕΙΡΑΙΑΣ- Πως βράβευσαν το ανέκδοτο της Ανακύκλωσης




Μπορεί η Ανακύκλωση στο Δήμο Πειραιά ν' αποτελεί ανέκδοτο, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν εμποδίζει να σαρώνει στα βραβεία που μάλλον δεν έχουν κάνει ακόμα... χειραψία την αλήθεια.

Έτσι μαθαίνουμε πως το 1ο βραβείο για τις δράσεις που υλοποιεί στον τομέα της ανακύκλωσης απονεμήθηκε στον Δήμο Πειραιά στα Green Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Βελλίδειο Μέγαρο πριν από την έναρξη της ΔΕΘ, στο πλαίσιο του «The Second Thessaloniki Metropolitan Summit», που διοργάνωσαν ο Economist και το powergame.gr. [σ.σ. Καλά,  με ποια ιδιότητα και κριτήρια έδωσαν το βραβείο για το ανέκδοτο με την ανακύκλωση;]

Τώρα μάλλον θα γελάνε  όσοι γνωρίζουν για το ανέκδοτο με την Ανακύκλωση στο Δήμο Πειραιά αλλά ίσως να κατανοούν και πως δίδονται αυτού του είδους τα βραβεία μάλλον δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. 

Η αλήθεια είναι ότι ο Δήμος Πειραιά βρίσκεται πολύ πίσω στο θέμα της Ανακύκλωσης σε σχέση με άλλους Δήμους για παράδειγμα αυτό της Ελευσίνας και οι οποίες προσπάθειες γίνονται είναι καθαρά σε επίπεδο επικοινωνίας, όπως αυτής της βράβευσης αντί να φροντίσουν τα απλά και αυτονόητα, όπως είναι να λειτουργούν τα σπιτάκια της Ανακύκλωσης στην πόλη του Πειραιά. 

@Άντε και του χρόνου να θέσει υποψηφιότητα για το Όσκαρ κωμωδίας να το τερματίσουμε με το ανέκδοτο της Ανακύκλωσης στο Δήμο Πειραιά...