Latest News

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Τα σενάρια για την εξαφάνιση της 48χρονης Ευρυδίκης στην Ευρυτανία - «Ανοιχτό» και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας

 Σκοτάδι εξακολουθεί να καλύπτει την εξαφάνιση της 48χρονης Ευριδίκης από την Ευρυτανία, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από την... περασμένη Πέμπτη.

Οι έρευνες μέχρι στιγμής δεν έχουν φέρει κάποιο αποτέλεσμα ενώ  δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Χωρίς αποτέλεσμα η έρευνα του drone

Η έρευνα που έκανε το drone της ομάδας διάσωσης ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα αναζητούσε στοιχεία στον βυθό της λίμνης Κρεμαστών, δεν είχε αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, το drone διευκόλυνε ιδιαίτερα τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού αλλά και την έρευνα ειδικότερα, καθώς ήταν δύσκολο να μεταβούν στον βυθό της λίμνης, λόγω των φερτών υλικών.

Mετά τη σάρωση ωστόσο του βυθού δεν βρέθηκε ίχνος της γυναίκας, ούτε κάποιο ρούχο της.

Τα σενάρια

Η έρευνα θα συνεχιστεί και σήμερα και αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι ότι εάν η γυναίκα όντως έπεσε από τη γέφυρα ή βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι εάν είχε πέσει το σώμα της θα είχε αναδυθεί στην επιφάνεια. Αν τελικά έπεσε ίσως να χρησιμοποίησε βαράκια στα πόδια για να καταλήξει στον βυθό.

Παράλληλα, εξετάζεται και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  υπάρχουν σκέψεις να ξεκινήσουν έρευνες κάποιες ομάδες ανθρώπων που ειδικεύονται στην αναζήτηση, ανάμεσά τους και κυνηγοί από την Θεσσαλονίκη, οι οποίοι θα «σαρώσουν» την περιοχή σε ακτίνα 2 – 2,5 χιλιομέτρων…